Închide meniul

Răzvan Marin, mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu: „Vorbiţi prostii! Nu sunt de acord cu asta!”

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2023, 13:52

Reclamă
Răzvan Marin, mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu: „Vorbiţi prostii! Nu sunt de acord cu asta!

Răzvan Marin, mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu

Răzvan Marin, la o conferinţă de presă/ Facebook Echipa naţională de fotbal a României

Răzvan Marin a transmis un mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu, în Andorra – România 0-2. Mijlocaşul român susţine că a fost nemulţumit, la momentul respectiv, pentru că îşi dorea să rămână pe teren, pentru a ajuta echipa, însă ulterior a înţeles decizia selecţionerului de a-l înlocui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a fost schimbat cu Tudor Băluţă, în minutul 65 al partidei cu Andorra. În momentul schimbării, mijlocaşul s-a arătat extrem de nemulţumit de decizia selecţionerului, fapt care s-a observat în momentul în care a dat mâna cu Iordănescu.

Răzvan Marin, mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu

Răzvan Marin a lămurit ceea ce s-a întâmplat în momentul în care a fost schimbat de Edi Iordănescu. Mijlocaşul român a recunoscut faptul că era extrem de nemulţumit, însă ulterior a ajuns la concluzia că selecţionerul a luat cea mai bună decizie, mai ales că urmează partida cu Belarus.

De asemenea, Marin a declarat că a continuat să-şi susţină coechipierii de pe margine, şi a dat mâna cu ei la final de joc.

„Vorbiţi prostii şi nu sunt de acord cu asta! Eu când am ieşit, într-adevăr, eram supărat, dar eram supărat pentru că voiam să stau în teren, să ajut echipa până la final. Dar în rest, am salutat pe toată lumea, am dat mâna cu toată lumea, nu s-a pus problema. După ţipam la băieţi de pe margine, să încerc să-i ajut. Vorbiţi prostii şi cu asta nu sunt de acord.

Reclamă

(N.r. Ai fost singurul nemulţumit) Am spus că eram supărat pe moment, dar înţeleg decizia, sunt jucător profesionist, merg mai departe şi accept decizia. Eram doar supărat că voiam să fiu pe teren, asta a fost singura chestie, dar după am acceptat”, a declarat Răzvan Marin, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Belarus.

De asemenea, imediat după declaraţiile lui Răzvan Marin, Edi Iordănescu a mărturisit motivul pentru care a ales să-l schimbe pe mijlocaşul lui Empoli.

„Şi-a dorit să fie în continuare în teren, şi-a dorit să ajute, e unul dintre căpitanii echipei. Dar mintea limpede şi cea cu responsabilitate era pe margine. El avea şi cartonaş galben, scorul era de 2-0. Peste două zile avem un alt meci, unde e posibil să apelăm din nou la Răzvan Marin să intre cu cel puţin aceeaşi energie”, a declarat Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoichiţă, mesaj pentru Răzvan Marin după ce s-a supărat că a fost schimbat

Mihai Stoichiţă i-a transmis un mesaj lui Răzvan Marin, după ce mijlocaşul s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu în partida dintre Andorra şi România. Directorul tehnic de la FRF susţine că selecţionerul l-a menajat pe mijlocaşul român pentru următoarea partidă a „tricolorilor”, cu Belarus.

Directorul tehnic de la FRF susţine că nemulţumirea mijlocaşului din momentul schimbării este una bună, deoarece prin acest mod îşi dovedeşte dorinţa de a evolua în tricoul naţionalei.

„O dată ce a acceptat să intre pe teren că a avut înainte de meci o discuție cu Iordănescu, în care s-au pus de acord cu privire la ceea ce ar trebui să facă, în această dublă.

Probabil că schimbarea din minutul 60 era pentru a-i conserva forțele. Nu știu dacă va juca în meciul cu Belarus, e treaba lui Edi. Dar trebuie să înțelegem că e nevoie să fim raționali. Nu trebuie să gestionăm un meci, ci două.

E bine dacă a fost nemulțumit. Înseamnă că vrea foarte să joace, că aderă la ideea de echipă națională. Vor exista mereu nemulțumiri, iar astea sunt gestionate de antrenor. Nu e o criză. E o chestie de dialog. Și ține de talentul fiecăruia de a gestiona”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și