Închide meniul

Mihai Stoichiţă, mesaj pentru Răzvan Marin după ce s-a supărat că a fost schimbat: „E bine dacă a fost nemulțumit!”

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2023, 11:57

Reclamă
Mihai Stoichiţă, mesaj pentru Răzvan Marin după ce s-a supărat că a fost schimbat: „E bine dacă a fost nemulțumit!

Mihai Stoichiţă, mesaj pentru Răzvan Marin după ce s-a supărat că a fost schimbat

Răzvan Marin/ Profimedia

Mihai Stoichiţă i-a transmis un mesaj lui Răzvan Marin, după ce mijlocaşul s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu în partida dintre Andorra şi România. Directorul tehnic de la FRF susţine că selecţionerul l-a menajat pe mijlocaşul român pentru următoarea partidă a „tricolorilor”, cu Belarus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a fost schimbat cu Tudor Băluţă, în minutul 65 al întâlnirii din Andorra. În momentul în care a fost înlocuit, şi a trebuit să dea mâna cu selecţionerul, mijlocaşul de la Empoli a făcut un gest prin care a demonstrat faptul că este nemulţumit de decizia lui Iordănescu.

Mihai Stoichiţă, mesaj pentru Răzvan Marin după ce s-a supărat că a fost schimbat

Mihai Stoichiţă a declarat că Edi Iordănescu s-a gândit şi la următoarea partidă, cea cu Belarus, motiv pentru care a ales să-l schimbe pe Răzvan Marin.

Directorul tehnic de la FRF susţine că nemulţumirea mijlocaşului din momentul schimbării este una bună, deoarece prin acest mod îşi dovedeşte dorinţa de a evolua în tricoul naţionalei.

„O dată ce a acceptat să intre pe teren că a avut înainte de meci o discuție cu Iordănescu, în care s-au pus de acord cu privire la ceea ce ar trebui să facă, în această dublă.

Reclamă
Reclamă 4

Probabil că schimbarea din minutul 60 era pentru a-i conserva forțele. Nu știu dacă va juca în meciul cu Belarus, e treaba lui Edi. Dar trebuie să înțelegem că e nevoie să fim raționali. Nu trebuie să gestionăm un meci, ci două.

E bine dacă a fost nemulțumit. Înseamnă că vrea foarte să joace, că aderă la ideea de echipă națională. Vor exista mereu nemulțumiri, iar astea sunt gestionate de antrenor. Nu e o criză. E o chestie de dialog. Și ține de talentul fiecăruia de a gestiona”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform gsp.ro.

România a debutat cu dreptul în preliminariile EURO 2024, după victoria cu 2-0 contra Andorrei. Dennis Man, din pasa lui Olimpiu Moruţan, şi Denis Alibec, din pasa lui Răzvan Marin, au marcat golurile victoriei.

Reclamă

„Tricolorii” se pregătesc acum de duelul cu Belarus, duel care va avea loc marţi, de la 21:45. Meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoichiţă recunoaşte că există presiune la naţionala României

Mihai Stoichiţă recunoaşte că există presiune la naţionala României. Mihai Stoichiţă recunoaşte înainte de România – Belarus că jucătorii de la echipa naţională resimt presiunea rezultatelor imediate.

Directorul tehnic de la FRF e de părere că şi din această cauză, „tricolorii” au început mai greu meciul din Andorra, ce a fost transmis în direct de Antena 1 şi în AntenaPLAY. Directorul tehnic al FRF a spus că este mulţumit de evoluţia jucătorilor din Andorra şi că este bine că nu s-au accidentat.

„Cred că şi-au făcut treaba profesionist. Nu am avut niciun fel de emoţie tot meciul. Începutul a fost puţin mai timorat, dar este normal. Totul a decurs normal. Mă bucur că şi-au făcut treaba profesionist şi nu avem accidentaţi. Nu poate fi totul perfect. Jucătorii sunt sub presiune. Poate că este mai greu să te controlezi.

Nu poţi să fii ideal, nu poţi să fii perfect. Edi nu este apăsat. Este conştient că trebuie să se califice, şi atunci este normal să ai o stare de tensiune, nu poţi să o negi. Această stare este apărută pe fondul unor critici. Este o stare pe care nu o poţi nega, iar eu nu o neg„, a spus Mihai Stoichiţă înainte de România – Belarus, la orangesport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și