Închide meniul

Răzvan Marin, mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu: „Vorbiţi prostii! Nu sunt de acord cu asta!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2023, 13:52

Răzvan Marin, mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu: „Vorbiţi prostii! Nu sunt de acord cu asta!

Răzvan Marin, mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu

Răzvan Marin, la o conferinţă de presă/ Facebook Echipa naţională de fotbal a României

Răzvan Marin a transmis un mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu, în Andorra – România 0-2. Mijlocaşul român susţine că a fost nemulţumit, la momentul respectiv, pentru că îşi dorea să rămână pe teren, pentru a ajuta echipa, însă ulterior a înţeles decizia selecţionerului de a-l înlocui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a fost schimbat cu Tudor Băluţă, în minutul 65 al partidei cu Andorra. În momentul schimbării, mijlocaşul s-a arătat extrem de nemulţumit de decizia selecţionerului, fapt care s-a observat în momentul în care a dat mâna cu Iordănescu.

Răzvan Marin, mesaj clar după ce s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu

Răzvan Marin a lămurit ceea ce s-a întâmplat în momentul în care a fost schimbat de Edi Iordănescu. Mijlocaşul român a recunoscut faptul că era extrem de nemulţumit, însă ulterior a ajuns la concluzia că selecţionerul a luat cea mai bună decizie, mai ales că urmează partida cu Belarus.

De asemenea, Marin a declarat că a continuat să-şi susţină coechipierii de pe margine, şi a dat mâna cu ei la final de joc.

„Vorbiţi prostii şi nu sunt de acord cu asta! Eu când am ieşit, într-adevăr, eram supărat, dar eram supărat pentru că voiam să stau în teren, să ajut echipa până la final. Dar în rest, am salutat pe toată lumea, am dat mâna cu toată lumea, nu s-a pus problema. După ţipam la băieţi de pe margine, să încerc să-i ajut. Vorbiţi prostii şi cu asta nu sunt de acord.

Reclamă

(N.r. Ai fost singurul nemulţumit) Am spus că eram supărat pe moment, dar înţeleg decizia, sunt jucător profesionist, merg mai departe şi accept decizia. Eram doar supărat că voiam să fiu pe teren, asta a fost singura chestie, dar după am acceptat”, a declarat Răzvan Marin, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Belarus.

De asemenea, imediat după declaraţiile lui Răzvan Marin, Edi Iordănescu a mărturisit motivul pentru care a ales să-l schimbe pe mijlocaşul lui Empoli.

„Şi-a dorit să fie în continuare în teren, şi-a dorit să ajute, e unul dintre căpitanii echipei. Dar mintea limpede şi cea cu responsabilitate era pe margine. El avea şi cartonaş galben, scorul era de 2-0. Peste două zile avem un alt meci, unde e posibil să apelăm din nou la Răzvan Marin să intre cu cel puţin aceeaşi energie”, a declarat Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoichiţă, mesaj pentru Răzvan Marin după ce s-a supărat că a fost schimbat

Mihai Stoichiţă i-a transmis un mesaj lui Răzvan Marin, după ce mijlocaşul s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu în partida dintre Andorra şi România. Directorul tehnic de la FRF susţine că selecţionerul l-a menajat pe mijlocaşul român pentru următoarea partidă a „tricolorilor”, cu Belarus.

Directorul tehnic de la FRF susţine că nemulţumirea mijlocaşului din momentul schimbării este una bună, deoarece prin acest mod îşi dovedeşte dorinţa de a evolua în tricoul naţionalei.

„O dată ce a acceptat să intre pe teren că a avut înainte de meci o discuție cu Iordănescu, în care s-au pus de acord cu privire la ceea ce ar trebui să facă, în această dublă.

Probabil că schimbarea din minutul 60 era pentru a-i conserva forțele. Nu știu dacă va juca în meciul cu Belarus, e treaba lui Edi. Dar trebuie să înțelegem că e nevoie să fim raționali. Nu trebuie să gestionăm un meci, ci două.

E bine dacă a fost nemulțumit. Înseamnă că vrea foarte să joace, că aderă la ideea de echipă națională. Vor exista mereu nemulțumiri, iar astea sunt gestionate de antrenor. Nu e o criză. E o chestie de dialog. Și ține de talentul fiecăruia de a gestiona”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform gsp.ro.

Recomandări
  • Răzvan Marin a răbufnit la conferinţa de presă
  • Ce a declarat despre momentul în care s-a supărat că a fost schimbat de Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și