Închide meniul

Gigi Becali râde de Florin Talpan, după decizia ÎCCJ: „Plânge că nu-l ajută nimeni!”

Cosmin Olteanu Publicat: 29 martie 2023, 10:54

Reclamă
Gigi Becali râde de Florin Talpan, după decizia ÎCCJ: Plânge că nu-l ajută nimeni!”

Gigi Becali râde de Florin Talpan, după decizia ÎCCJ

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / AS.ro

Gigi Becali râde de Florin Talpan, după decizia ÎCCJ! Marți, ÎCCJ a hotărât ca procesul, pentru palmares, dintre FCSB și CSA Steaua, care durează de mai mulți ani, să se rejudece la Curtea de Apel București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este convins că FCSB va câștiga palmaresul și că suporterii celor de la CSA Steaua vor reveni lângă echipa sa.

Gigi Becali râde de Florin Talpan, după decizia ÎCCJ

În plus, omul de afaceri a lansat mai multe „înțepături” la adresa lui Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua.

„A admis că trebuie să se rejudece. Deci, dacă palmaresul este al nostru și suntem continuatorii, nu poate nimeni să spună că FCSB nu e Steaua. Imediat după aia, revizuire.

Noi avem o marcă notorie, ei vor avea o marcă înregistrată. Ei n-au ce face cu ea. Eu o să am marca notorie cu care am câștigat Cupa Campionilor. Suporterii au spus că, dacă vin astea înapoi, și ei vor veni înapoi.

Reclamă

Eu pot să vin să-ți cer prejudiciu. Toate vin înapoi. Talpan unde este? Plânge că nu-l ajută nimeni. El ce vrea? Să fie ca pe vremuri, când se ducea unul de pe la Servicii? Sunt judecători tineri, care știu carte. N-ai ce să le faci”, a declarat Gigi Becali.

Gheorghe Mustață, prima reacție după ce ÎCCJ a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua

Liderul galeriei FCSB-ului s-a declarat mulțumit de decizia ÎCCJ și este încrezător că, într-un final, clubul patronat de Gigi Becali va avea câștig de cauză.

„Contează foarte mult (n.r. decizia), pentru că această decizie a venit datorită suporterilor, datorită Asociației Salvați Steaua. Este ceea ce am cerut noi în instanță. Mă bucur că au desființat toată sentința din apel. Să se rejudece de niște judecători care, cât de cât, cunosc fotbalul românesc și legea sportului.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, oricare judecător ar putea să înțeleagă, pentru că o echipă care continuă în Liga 1 nu poate să piardă palmaresul sau ceea ce a muncit.

La momentul 98′, cânt a preluat domnul Viorel Păunescu, n-a preluat un tanc, o mitralieră sau un avion, ca să poți să clasifici documentele. Dar am o înregistrare de la cineva, în care se spune că au pierdut documentele, vezi domne în ghilimele, între CSA și Viorel Păunescu.

Bun, în momentul în care tu preiei această societate, care și acea societate a lui Păunescu a fost înființată în 98’… Același lucru s-a întâmplat în 2003. Trebuia să înființezi o nouă societate și să preiei tot ce a luat domnul Păunescu. Domnul Păunescu, în momentul în care i-a dat acele hârtii, că în baza a 300.000 sau 500.000, cât a costat Neaga sau Aliuță…

După ce i-a luat pe jucătorii aceia, tu ai ajuns, la un moment dat, să nu mai ai bani să duci Steaua. O lăsasei pe locul 14. În momentul în care tu i-ai spus lui Gigi: «Bă, ți-o dau, dar trebuie să-ți faci o societate». El și-a făcut acea societate. Deci, practic, oamenii au văzut nereguli acolo și au spus: «Păi, ce ați făcut? Ați împărțit o continuitate și un palmares?».”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și