Închide meniul

Gigi Becali râde de Florin Talpan, după decizia ÎCCJ: „Plânge că nu-l ajută nimeni!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 29 martie 2023, 10:54

Gigi Becali râde de Florin Talpan, după decizia ÎCCJ: Plânge că nu-l ajută nimeni!”

Gigi Becali râde de Florin Talpan, după decizia ÎCCJ

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / AS.ro

Gigi Becali râde de Florin Talpan, după decizia ÎCCJ! Marți, ÎCCJ a hotărât ca procesul, pentru palmares, dintre FCSB și CSA Steaua, care durează de mai mulți ani, să se rejudece la Curtea de Apel București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este convins că FCSB va câștiga palmaresul și că suporterii celor de la CSA Steaua vor reveni lângă echipa sa.

Gigi Becali râde de Florin Talpan, după decizia ÎCCJ

În plus, omul de afaceri a lansat mai multe „înțepături” la adresa lui Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua.

„A admis că trebuie să se rejudece. Deci, dacă palmaresul este al nostru și suntem continuatorii, nu poate nimeni să spună că FCSB nu e Steaua. Imediat după aia, revizuire.

Noi avem o marcă notorie, ei vor avea o marcă înregistrată. Ei n-au ce face cu ea. Eu o să am marca notorie cu care am câștigat Cupa Campionilor. Suporterii au spus că, dacă vin astea înapoi, și ei vor veni înapoi.

Reclamă

Eu pot să vin să-ți cer prejudiciu. Toate vin înapoi. Talpan unde este? Plânge că nu-l ajută nimeni. El ce vrea? Să fie ca pe vremuri, când se ducea unul de pe la Servicii? Sunt judecători tineri, care știu carte. N-ai ce să le faci”, a declarat Gigi Becali.

Gheorghe Mustață, prima reacție după ce ÎCCJ a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua

Liderul galeriei FCSB-ului s-a declarat mulțumit de decizia ÎCCJ și este încrezător că, într-un final, clubul patronat de Gigi Becali va avea câștig de cauză.

„Contează foarte mult (n.r. decizia), pentru că această decizie a venit datorită suporterilor, datorită Asociației Salvați Steaua. Este ceea ce am cerut noi în instanță. Mă bucur că au desființat toată sentința din apel. Să se rejudece de niște judecători care, cât de cât, cunosc fotbalul românesc și legea sportului.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, oricare judecător ar putea să înțeleagă, pentru că o echipă care continuă în Liga 1 nu poate să piardă palmaresul sau ceea ce a muncit.

La momentul 98′, cânt a preluat domnul Viorel Păunescu, n-a preluat un tanc, o mitralieră sau un avion, ca să poți să clasifici documentele. Dar am o înregistrare de la cineva, în care se spune că au pierdut documentele, vezi domne în ghilimele, între CSA și Viorel Păunescu.

Bun, în momentul în care tu preiei această societate, care și acea societate a lui Păunescu a fost înființată în 98’… Același lucru s-a întâmplat în 2003. Trebuia să înființezi o nouă societate și să preiei tot ce a luat domnul Păunescu. Domnul Păunescu, în momentul în care i-a dat acele hârtii, că în baza a 300.000 sau 500.000, cât a costat Neaga sau Aliuță…

După ce i-a luat pe jucătorii aceia, tu ai ajuns, la un moment dat, să nu mai ai bani să duci Steaua. O lăsasei pe locul 14. În momentul în care tu i-ai spus lui Gigi: «Bă, ți-o dau, dar trebuie să-ți faci o societate». El și-a făcut acea societate. Deci, practic, oamenii au văzut nereguli acolo și au spus: «Păi, ce ați făcut? Ați împărțit o continuitate și un palmares?».”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali râde de Florin Talpan, după decizia ÎCCJ
  • 64 de ani are Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și