Închide meniul

Florin Talpan, criză de nervi în direct: „Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 30 martie 2023, 14:57

Florin Talpan, criză de nervi în direct: Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea!”

Florin Talpan a dezvăluit ce salariu are la CSA Steaua

Florin Talpan, într-un interviu / as.ro

Florin Talpan a avut o criză de nervi în direct! Juristul celor de la CSA Steaua este nemulțumit de faptul că ÎCCJ a decis ca procesul, pentru palmares, dintre Clubul Sportiv al Armatei și FCSB să se rejudece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan a avut o adevărată tiradă, susținând că judecătorii „s-au prefăcut că nu cunosc prevederile legale”.

Florin Talpan, criză de nervi în direct

Juristul celor de la CSA Steaua a mai spus că FCSB nu va reveni pe stadionul „Ghencea”, până când nu va plăti prejudiciul cerut de CSA Steaua.

„Cât voi fi eu aici, nu-și va bate nimeni joc de clubul ăsta și de suporteri! De ce încercați să induceți în eroare pe toată lumea? Din cauza presei am ajuns aici! Cum să mințim lumea și suporterii?

Noi suntem CSA Steaua București, cei care deținem palmaresul din 1947 până în 2003. FCSB nu are ce căuta în Ghencea până când nu ne dă datoria stabilită, acel prejudiciu! Toată lumea zice că «Vai, trebuie să joace acolo, că-s bani publici!».

Reclamă

Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea! Să se respecte legea! Gigi Becali mă amenință, din cauza lui am numai probleme.

Este nedrept ce se întâmplă, niște judecători s-au prefăcut că nu cunosc prevederile legale. De ce se trage de timp? CSA Steaua nu este de rea credință, dar Gigi Becali nu vrea să plătească! Să plătească, și de mâine joacă în Ghencea!

Oare în țara asta încercăm să desființăm acest brand, să-l dăm unui privat pe doi bani, să-l zăpăcim și pe ăsta?!

Reclamă 4 / 0/3

De ce trebuie să ne oblige FRF să ne asociem cu un privat? De ce să dăm brandul ăsta uriaș unui privat? Cine vrea să investească la Steaua să vină ca sponsor, nu să aibă putere de decizie aici!

Nu se mai poate, toată lumea zice că trebuie să ne asociem… nu ne asociem cu nimic, suntem Steaua București și mergem așa în continuare! Vom promova, dacă terminăm pe locul 1 vreau să-l văd pe domnul Burleanu că ne interzice promovarea! Gigi Becali profită de pe urma acestui brand cu ajutorul FRF”, a declarat Florin Talpan, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali râde de Florin Talpan, după decizia ÎCCJ

Gigi Becali (64 de ani) a lansat mai multe „înțepături” la adresa lui Florin Talpan, după decizia dată de ÎCCJ.

„A admis că trebuie să se rejudece. Deci, dacă palmaresul este al nostru și suntem continuatorii, nu poate nimeni să spună că FCSB nu e Steaua. Imediat după aia, revizuire.

Noi avem o marcă notorie, ei vor avea o marcă înregistrată. Ei n-au ce face cu ea. Eu o să am marca notorie cu care am câștigat Cupa Campionilor. Suporterii au spus că, dacă vin astea înapoi, și ei vor veni înapoi.

Eu pot să vin să-ți cer prejudiciu. Toate vin înapoi. Talpan unde este? Plânge că nu-l ajută nimeni. El ce vrea? Să fie ca pe vremuri, când se ducea unul de pe la Servicii? Sunt judecători tineri, care știu carte. N-ai ce să le faci”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și