Închide meniul

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit pe banca FCSB-ului: „E antrenor secund doi!”

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2023, 8:50

Reclamă
Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit pe banca FCSB-ului: E antrenor secund doi!”

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit antrenor la FCSB

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Elias Charalambous a fost ironizat de Gabi Balint, după ce a fost numit pe banca FCSB-ului. Fostul internațional român îl numește pe tehnicianul cipriot „antrenor secund doi”, și susține că tot Mihai Pintilii este cel care se va ocupa de fapt de echipă, așa cum a declarat și Gigi Becali în nenumărate rânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a asistat deja la primul antrenament la FCSB. Cipriotul va fi pe banca roș-albaștrilor la partida cu Sepsi, din etapa a doua a play-off-ului din Liga 1.

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit pe banca FCSB-ului

Gabi Balint susține că Elias Chralambous nu va avea un rol important la FCSB, deoarece a fost adus pentru faptul că deține licență PRO.

De asemenea, Balint susține că Gigi Becali nu îl va lăsa pe cipriot să se implice prea mult, iar Mihai Pintilii va fi cel care va coordona lucrurile la echipă, sub îndrumarea patronului.

Oricum nu se schimbă datele problemei, antrenor principal, omul cu banii, antrenor secund, Mihai Pintilii, antrenor secund doi, băiatul ăsta care a venit. Mai sunt și alții, trei antrenori secunzi, trei, patru, cinci.

Reclamă

A spus-o patronul. Nu l-ați auzit? A spus că, oricine va veni, tot Pintilii va face, că așa îi va recomanda el. A spus că va aduce antrenor cu licență, că e obligat să aducă, dar tot Pintilii va conduce. E un fost fotbalist, probabil că are cunoștințe, nu l-am cunoscut, nu știu ce cunoștințe are.

Nu cred că îi va fi permis foarte mult să se implice, că poate să strice ce s-a făcut bine până acum. Pe urmă, pleci cu un CV frumos, că ăia în Cipru nu știu dacă ai fost principal. Câștigi campionatul, te duci frumos înapoi și iei echipa de pe primul loc”, a declarat Gabi Balint, la digisport.ro.

Adrian Porumboiu, savuros după ce Elias Charalambous a ajuns antrenor la FCSB

Adrian Porumboiu a avut un discurs savuros după ce Elias Charalambous, fostul său jucător de la FC Vaslui, a ajuns antrenor la FCSB. Porumboiu a avut şi un mesaj pentru noul antrenor principal din acte d ela FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu îi transmite lui Elias Charalambous să fie „cuminte” şi „să meargă la biserică”. Mai mult, Porumboiu crede că Elias Charalambous va avea o relaţie bună cu Gigi Becali, pentru că este un „băiat la locul lui”.

”E greu să…? Crezi că-i transmite direct? Sunt cei de pe bancă. Sistemul îl are foarte bine pus la punct. În rest, îi doresc succes. Ce poți să-i spui unui fost jucător pe care l-ai avut și nu ai avut nici un fel de conflict cu el? Niciun fel de discuții. A fost la locul lui să zic așa. Probabil, vine într-un loc unde va fi și mai la locul lui.

Aici trebuie să fii cuminte, trebuie să mergi la biserică. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le îndeplinești. Sunt criteriile fiecăruia”, a declarat Adrian Porumboiu, citat de Fanatik.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
Vezi toate știrile
Citește și