Închide meniul

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit pe banca FCSB-ului: „E antrenor secund doi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2023, 8:50

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit pe banca FCSB-ului: E antrenor secund doi!”

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit antrenor la FCSB

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Elias Charalambous a fost ironizat de Gabi Balint, după ce a fost numit pe banca FCSB-ului. Fostul internațional român îl numește pe tehnicianul cipriot „antrenor secund doi”, și susține că tot Mihai Pintilii este cel care se va ocupa de fapt de echipă, așa cum a declarat și Gigi Becali în nenumărate rânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a asistat deja la primul antrenament la FCSB. Cipriotul va fi pe banca roș-albaștrilor la partida cu Sepsi, din etapa a doua a play-off-ului din Liga 1.

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit pe banca FCSB-ului

Gabi Balint susține că Elias Chralambous nu va avea un rol important la FCSB, deoarece a fost adus pentru faptul că deține licență PRO.

De asemenea, Balint susține că Gigi Becali nu îl va lăsa pe cipriot să se implice prea mult, iar Mihai Pintilii va fi cel care va coordona lucrurile la echipă, sub îndrumarea patronului.

Oricum nu se schimbă datele problemei, antrenor principal, omul cu banii, antrenor secund, Mihai Pintilii, antrenor secund doi, băiatul ăsta care a venit. Mai sunt și alții, trei antrenori secunzi, trei, patru, cinci.

Reclamă

A spus-o patronul. Nu l-ați auzit? A spus că, oricine va veni, tot Pintilii va face, că așa îi va recomanda el. A spus că va aduce antrenor cu licență, că e obligat să aducă, dar tot Pintilii va conduce. E un fost fotbalist, probabil că are cunoștințe, nu l-am cunoscut, nu știu ce cunoștințe are.

Nu cred că îi va fi permis foarte mult să se implice, că poate să strice ce s-a făcut bine până acum. Pe urmă, pleci cu un CV frumos, că ăia în Cipru nu știu dacă ai fost principal. Câștigi campionatul, te duci frumos înapoi și iei echipa de pe primul loc”, a declarat Gabi Balint, la digisport.ro.

Adrian Porumboiu, savuros după ce Elias Charalambous a ajuns antrenor la FCSB

Adrian Porumboiu a avut un discurs savuros după ce Elias Charalambous, fostul său jucător de la FC Vaslui, a ajuns antrenor la FCSB. Porumboiu a avut şi un mesaj pentru noul antrenor principal din acte d ela FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu îi transmite lui Elias Charalambous să fie „cuminte” şi „să meargă la biserică”. Mai mult, Porumboiu crede că Elias Charalambous va avea o relaţie bună cu Gigi Becali, pentru că este un „băiat la locul lui”.

”E greu să…? Crezi că-i transmite direct? Sunt cei de pe bancă. Sistemul îl are foarte bine pus la punct. În rest, îi doresc succes. Ce poți să-i spui unui fost jucător pe care l-ai avut și nu ai avut nici un fel de conflict cu el? Niciun fel de discuții. A fost la locul lui să zic așa. Probabil, vine într-un loc unde va fi și mai la locul lui.

Aici trebuie să fii cuminte, trebuie să mergi la biserică. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le îndeplinești. Sunt criteriile fiecăruia”, a declarat Adrian Porumboiu, citat de Fanatik.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și