Închide meniul

Mihai Stoichiță, opinie fermă după numirea lui Elias Charalambous la FCSB: „În Italia eşti suspendat luni de zile, dacă faci aşa ceva!”

Cosmin Olteanu Publicat: 31 martie 2023, 14:40 / Actualizat: 31 martie 2023, 18:05

Reclamă
Mihai Stoichiță, opinie fermă după numirea lui Elias Charalambous la FCSB: În Italia eşti suspendat luni de zile, dacă faci aşa ceva!”

Mihai Stoichiță, opinie fermă după numirea lui Elias Charalambous la FCSB

Mihai Stoichiţă / Hepta

Mihai Stoichiță a avut o opinie fermă după numirea lui Elias Charalambous la FCSB! Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal s-a declarat deranjat de faptul că antrenamentele celor de la FCSB vor fi conduse tot de Mihai Pintilii, cel care nu deține licența PRO de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiță susține că, în Italia, FCSB ar fi fost drastic sancționată, pentru ceea ce face.

Mihai Stoichiță, opinie fermă după numirea lui Elias Charalambous la FCSB

Totuși, oficialul FRF recunoaște că, potrivit legislației din România, practica celor de la FCSB este acceptată.

Păi, de ce să-l pedepsim? De ce să-l pedepsim? E deţinător de licenţă Pro, e principal, e treaba lui cum îşi face treaba.

(n.r. antrenamentele de la baza FCSB sunt conduse de Pintilii). Asta e, noi nu avem în legislaţie. De exemplu, în Italia eşti suspendat luni de zile, dacă faci aşa ceva. Nu, la noi nu există în legislaţie. La noi e doar la meciuri. În regulament e specificat doar comportamentul tău în timpul meciurilor oficiale”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru sport.ro.

Reclamă
Reclamă

FCSB anunță că Elias Charalambous este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei noastre. Tehnicianul cipriot în vârstă de 42 de ani a participat deja la primul antrenament al echipei, după ce a intrat în contact cu jucătorii și membrii staff-ului tehnic, medical și administrativ.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese! Elias Charalambous s-a născut la 25 septembrie 1980, în Africa de Sud. A început fotbalul în Cipru, la Omonia Nicosia, pentru care a evoluat, la profesioniști, din 1999 până în 2005, când a semnat cu PAOK Salonic. După trei ani în Grecia, a revenit la Omonia, pentru care a jucat până în septembrie 2011, când a semnat cu Alki Larnaca.

La începutul lui 2012 a plecat în Germania, la Karlsruher SC, iar în vara aceluiași an a semnat cu FC Vaslui, pentru care a evoluat în 18 meciuri și a înscris un gol, în sezonul 2012-2013. Au urmat câte șase luni la Doxa Katokopias (Cipru) și APO Levadiakos (Grecia), iar în august 2014 a semnat cu AEK Larnaca (Cipru), club la care a evoluat până în mai 2017, când s-a retras din activitate. A început activitatea de antrenor încă din momentul retragerii, devenind, pe rând, antrenor secund și antrenor principal la AEK Larnaca (iulie 2017 – februarie 2020).

Reclamă

Le-a mai pregătit, ca antrenor principal, pe Ethnikos Achnas și Doxa Katokopias, ambele din Cipru”, se arată în comunicatul emis de FCSB, prin care a anunțat numirea lui Elias Charalambous, pe postul de antrenor principal.

Basarab Panduru, amuzat de Elias Charalambous

Elias Charalambous a asistat deja la primul antrenament la FCSB. Cipriotul în vârstă de 42 de ani va debuta oficial la partida cu Sepsi, din etapa a doua a play-off-ului din Liga 1. Imaginile postate pe contul de Facebook al clubului au fost comentate de Panduru.

Mie mi-a plăcut, am văzut nişte din astea, ştii ce bine aruncă bine mingea cu mâna? Nu a greşit deloc, excepţional. Apoi se ducea în colţul lui, ei îşi vedeau de treabă.

Nu ai văzut ce bine a aruncat cu mâna? Perfect, fix când a venit jucătorul. Cum poţi să spui că nu e (n.r. antrenor principal), dacă el face? Îi ajută pe ei, le dă câteva (n.r. pase). Nu ai ce să îi faci atât timp cât stă, se implică, e pregătit.

El vrea probabil (n.r. să decidă la echipă). Crezi că ştie de la început (n.r. de cum se procedează la FCSB)? Eu cred că ştie. Strizu a crezut că nu ştie, dar ştia. Nu credea că nu o să îl primeasă în vestiar, la antrenemte. Pe el (n.r. Charalambous) de ce îl plângi? Vine, ia 5000 de euro, nu face nimic, ce e de plâns?

El e pe teren, se implică din cale-afară pe lângă Strizu, că el nu era. E o şmecherie a lor. (n.r. contractul e până în 2024) Da, o să stea…”, a spus Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și