Închide meniul

Basarab Panduru s-a amuzat când l-a văzut pe Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului: „Se implică din cale-afară pe lângă Leo Strizu”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2023, 9:28

Basarab Panduru s-a amuzat când l-a văzut pe Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului: „Se implică din cale-afară pe lângă Leo Strizu

Basarab Panduru s-a amuzat când l-a văzut pe Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului

Elias Charalambous e noul antrenor al FCSB / Colaj Facebook FCSB

Basarab Panduru s-a amuzat când l-a văzut pe Elias Charalambous la primul antrenament al FCSB-ului. Cipriotul a semnat cu Gigi Becali şi este noul antrenor cu licenţă PRO al vicecampioanei României. A preluat postul rămas vacant după demisia lui Leo Strizu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru, fost jucător al roş-albaştrilor, a lansat un val de ironii la adresa celui care ar trebui să dea indicaţii la FCSB în timpul meciurilor. Patronul clubului din Berceni a anunţat deja că Mihai Pintilii rămâne cu puteri depline pe bancă.

Basarab Panduru s-a amuzat când l-a văzut pe Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului

Elias Charalambous a asistat deja la primul antrenament la FCSB. Cipriotul în vârstă de 42 de ani va debuta oficial la partida cu Sepsi, din etapa a doua a play-off-ului din Liga 1. Imaginile postate pe contul de Facebook al clubului au fost comenate de Panduru.

Mie mi-a plăcut, am văzut nişte din astea, ştii ce bine aruncă bine mingea cu mâna? Nu a greşit deloc, excepţional. Apoi se ducea în colţul lui, ei îşi vedeau de treabă.

Nu ai văzut ce bine a aruncat cu mâna? Perfect, fix când a venit jucătorul. Cum poţi să spui că nu e (n.r. antrenor principal), dacă el face? Îi ajută pe ei, le dă câteva (n.r. pase).

Reclamă

Nu ai ce să îi faci atât timp cât stă, se implică, e pregătit. El vrea probabil (n.r. să decidă la echipă). Crezi că ştie de la început (n.r. de cum se procedează la FCSB)?

Eu cred că ştie. Strizu a crezut că nu ştie, dar ştia. Nu credea că nu o să îl primeasă în vestiar, la antrenemte. Pe el (n.r. Charalambous) de ce îl plângi? Vine, ia 5000 de euro, nu face nimic, ce e de plâns?

El e pe teren, se implică din cale-afară pe lângă Strizu, că el nu era. E o şmecherie a lor. (n.r. contractul e până în 2024) Da, o să stea…”, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous e noul antrenor al FCSB

Elias Charalambous a parafat înţelegerea cu Gigi Becali şi va încasa un salariu lunar de 5.000 de euro.

FCSB anunță că Elias Charalambous este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei noastre. Tehnicianul cipriot în vârstă de 42 de ani a participat deja la primul antrenament al echipei, după ce a intrat în contact cu jucătorii și membrii staff-ului tehnic, medical și administrativ.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese! Elias Charalambous s-a născut la 25 septembrie 1980, în Africa de Sud. A început fotbalul în Cipru, la Omonia Nicosia, pentru care a evoluat, la profesioniști, din 1999 până în 2005, când a semnat cu PAOK Salonic. După trei ani în Grecia, a revenit la Omonia, pentru care a jucat până în septembrie 2011, când a semnat cu Alki Larnaca.

La începutul lui 2012 a plecat în Germania, la Karlsruher SC, iar în vara aceluiași an a semnat cu FC Vaslui, pentru care a evoluat în 18 meciuri și a înscris un gol, în sezonul 2012-2013. Au urmat câte șase luni la Doxa Katokopias (Cipru) și APO Levadiakos (Grecia), iar în august 2014 a semnat cu AEK Larnaca (Cipru), club la care a evoluat până în mai 2017, când s-a retras din activitate.

A început activitatea de antrenor încă din momentul retragerii, devenind, pe rând, antrenor secund și antrenor principal la AEK Larnaca (iulie 2017 – februarie 2020). Le-a mai pregătit, ca antrenor principal, pe Ethnikos Achnas și Doxa Katokopias, ambele din Cipru”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

Adrian Porumboiu, savuros după ce Elias Charalambous a ajuns antrenor la FCSB

Adrian Porumboiu a avut un discurs savuros după ce Elias Charalambous, fostul său jucător de la FC Vaslui, a ajuns antrenor la FCSB. Porumboiu a avut şi un mesaj pentru noul antrenor principal din acte d ela FCSB.

Reclamă

Adrian Porumboiu îi transmite lui Elias Charalambous să fie „cuminte” şi „să meargă la biserică”. Mai mult, Porumboiu crede că Elias Charalambous va avea o relaţie bună cu Gigi Becali, pentru că este un „băiat la locul lui”.

”E greu să…? Crezi că-i transmite direct? Sunt cei de pe bancă. Sistemul îl are foarte bine pus la punct. În rest, îi doresc succes. Ce poți să-i spui unui fost jucător pe care l-ai avut și nu ai avut nici un fel de conflict cu el? Niciun fel de discuții. A fost la locul lui să zic așa. Probabil, vine într-un loc unde va fi și mai la locul lui.

Aici trebuie să fii cuminte, trebuie să mergi la biserică. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le îndeplinești. Sunt criteriile fiecăruia”, a declarat Adrian Porumboiu, citat de Fanatik.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și