Închide meniul

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Suntem conştienţi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2023, 12:47

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Suntem conştienţi!

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Hepta

Se ştie motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul campioanei României i-a lăudat pe olteni înaintea disputei din Bănie. Este în faţa meciului 700 ca antrenor în aproape 20 de ani de carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu e sigur că viitorii adversari sunt avantajaţi de faptul că nu au avut niciun jucător convocat la naţionala de seniori a României pentru „dubla” cu Andorra şi Belarus. „Bursucul” a lansat un avertisment în vestiar şi a lăudat nu mai puţin de opt fotbalişti ai Universităţii Craiova.

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj

Craiova a avut ceva jucători la loturile naţionale, nu aşa de mulţi ca noi, şi cred că a avut mai mult timp să pregătească meciul de duminică. Ei acasă au pierdut doar două meciuri în acest sezon, unul cu FCU Craiova şi unul cu Rapid.

Aşa că suntem conştienţi de dificultatea şi de importanţa meciului. Ivan este golgheterul echipei în ultimii ani, nu numai anul acesta. De fapt, cel mai bun jucător al Craiovei în ultimii ani a fost Ivan.

Este şi într-o formă foarte bună. Aşadar e clar că e cel mai important jucător al lor, însă la Craiova mai sunt vreo şapte-opt jucători de mare nivel. Trebuie să fim atenţi la ei, la Baiaram, la Markovic, la Koljic, la Işfan, la Cîmpanu… şi mulţi alţii, au foarte mulţi jucători buni de atac.

Reclamă

În plus, cei doi închizători, Mateiu şi Screciu, sunt într-o formă excelentă şi aduc echilibru. De aia în ultimul timp Craiova a avut rezultate pozitive”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

CFR Cluj nu a mai câştigat din 2021 în deplasare cu Universitatea Craiova. Ardelenii au suferit de atunci trei înfrângeri şi au terminat la egalitate o partidă. În luna februarie, Andrei Ivan a reuşit „dubla” în returul sezonului regulat.

Echipa lui Dan Petrescu ocupă locul secund în Liga 1, după prima etapă din play-off. Are cu 5 puncte mai mult decât Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Dan Petrescu după victoriile României cu Andorra şi Belarus

Dan Petrescu a avut o primă reacţie după victoriile României cu Andorra şi Belarus, din preliminariile pentru EURO 2024. Antrenorul campioanei e de părere că jucătorii şi Edi Iordănescu trebuie felicitaţi pentru faptul că au obţinut 6 puncte.

În direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, România s-a impus cu Andorra cu 2-0. Peste numai 3 zile, România avea să câştige cu Belarus pe Arena Naţională, scor 2-1. În schimb, Andorra a produs o surpriză uriaşă şi a scos o remiză în deplasarea de la Kosovo, scor 1-1.

Important e că am luat 6 puncte. Merită felicitări și antrenorul, și jucătorii. Nu știu ce e ăla joc frumos, contează punctele. Kosovo, în opinia mea, are jucători individual mai buni decât românii. Joacă la echipe mai bine cotate și au făcut egal acasă cu Andorra. Dacă noi făceam egal acasă cu Andorra, vă dați seama ce era.

Pe mine nu mă surprindea! În fotbalul de azi e posibil orice, oricând. Unii își dau cu părerea pentru că n-au mai stat în fenomen, dar nu sunt atât de slabi. Uitați-vă unde joacă jucătorii lui Kosovo, la Lille, Olympiakos. Și nu i-au bătut.

Înaintea lui Krasniqi, la Kosovo, joacă unul de la Galatasaray și unul de la Olympiakos. Ăia au salarii un milion, două de euro. I-a ales pe ei, normal.

România a făcut 6 puncte foarte importante. Prea puțin se vorbește pozitiv. Ar trebui încurajați toți, inclusiv selecționerul. Suntem pe primul loc și nu e bine? Hai, mai mult entuziasm!”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid Vezi toate știrile
Citește și