Închide meniul

Dan Petrescu, după victoriile României cu Andorra şi Belarus: „Important e că am luat 6 puncte! Vă daţi seama ce era la noi dacă nu băteam Andorra?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2023, 19:10

Dan Petrescu, după victoriile României cu Andorra şi Belarus: „Important e că am luat 6 puncte! Vă daţi seama ce era la noi dacă nu băteam Andorra?!

Dan Petrescu a ruptă tăcerea despre scandalul dintre Burcă şi Muhar

Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe / Hepta

Dan Petrescu a avut o primă reacţie după victoriile României cu Andorra şi Belarus, din preliminariile pentru EURO 2024. Antrenorul campioanei e de părere că jucătorii şi Edi Iordănescu trebuie felicitaţi pentru faptul că au obţinut 6 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, România s-a impus cu Andorra cu 2-0. Peste numai 3 zile, România avea să câştige cu Belarus pe Arena Naţională, scor 2-1. În schimb, Andorra a produs o surpriză uriaşă şi a scos o remiză în deplasarea de la Kosovo, scor 1-1.

Dan Petrescu, după victoriile României cu Andorra şi Belarus

Deşi multă lume a criticat faptul că România nu a câştigat mai clar în Andorra, Dan Petrescu spune că trebuie să fim mulţumiţi pentru cele 3 puncte.

Important e că am luat 6 puncte. Merită felicitări și antrenorul, și jucătorii. Nu știu ce e ăla joc frumos, contează punctele. Kosovo, în opinia mea, are jucători individual mai buni decât românii. Joacă la echipe mai bine cotate și au făcut egal acasă cu Andorra. Dacă noi făceam egal acasă cu Andorra, vă dați seama ce era.

Pe mine nu mă surprindea! În fotbalul de azi e posibil orice, oricând. Unii își dau cu părerea pentru că n-au mai stat în fenomen, dar nu sunt atât de slabi. Uitați-vă unde joacă jucătorii lui Kosovo, la Lille, Olympiakos. Și nu i-au bătut.

Reclamă

Înaintea lui Krasniqi, la Kosovo, joacă unul de la Galatasaray și unul de la Olympiakos. Ăia au salarii un milion, două de euro. I-a ales pe ei, normal.

România a făcut 6 puncte foarte importante. Prea puțin se vorbește pozitiv. Ar trebui încurajați toți, inclusiv selecționerul. Suntem pe primul loc și nu e bine? Hai, mai mult entuziasm!”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Gică Hagi, mulțumit de evoluțiile echipei naționale: „Au explodat!”

Gică Hagi (58 de ani) este mulțumit de evoluțiile echipei naționale! „Regele” a lăudat rezultatele „tricolorilor”, din debutul preliminariilor EURO 2024. România le-a învins pe Andorra (2-0) și Belarus (2-1).

Reclamă 4 / 0/3
Obiectivul era să luăm cele șase puncte. Echipa României a făcut două jocuri în care a arătat că știe să câștige. Au avut momentele lor bune. Au explodat, iar acesta este lucrul cel mai bun. Ați văzut deja că stăm foarte bine în clasament. E un început foarte bun. Încă n-am vorbit cu Băluță să văd ce are. Se întâmplă”, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și