Închide meniul

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Suntem conştienţi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2023, 12:47

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Suntem conştienţi!

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Hepta

  • Universitatea Craiova – CFR Cluj, duminică, 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Ce a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă

Se ştie motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul campioanei României i-a lăudat pe olteni înaintea disputei din Bănie. Este în faţa meciului 700 ca antrenor în aproape 20 de ani de carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu e sigur că viitorii adversari sunt avantajaţi de faptul că nu au avut niciun jucător convocat la naţionala de seniori a României pentru „dubla” cu Andorra şi Belarus. „Bursucul” a lansat un avertisment în vestiar şi a lăudat nu mai puţin de opt fotbalişti ai Universităţii Craiova.

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj

Craiova a avut ceva jucători la loturile naţionale, nu aşa de mulţi ca noi, şi cred că a avut mai mult timp să pregătească meciul de duminică. Ei acasă au pierdut doar două meciuri în acest sezon, unul cu FCU Craiova şi unul cu Rapid.

Reclamă

Aşa că suntem conştienţi de dificultatea şi de importanţa meciului. Ivan este golgheterul echipei în ultimii ani, nu numai anul acesta. De fapt, cel mai bun jucător al Craiovei în ultimii ani a fost Ivan.

Este şi într-o formă foarte bună. Aşadar e clar că e cel mai important jucător al lor, însă la Craiova mai sunt vreo şapte-opt jucători de mare nivel. Trebuie să fim atenţi la ei, la Baiaram, la Markovic, la Koljic, la Işfan, la Cîmpanu… şi mulţi alţii, au foarte mulţi jucători buni de atac.

Reclamă

În plus, cei doi închizători, Mateiu şi Screciu, sunt într-o formă excelentă şi aduc echilibru. De aia în ultimul timp Craiova a avut rezultate pozitive”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

CFR Cluj nu a mai câştigat din 2021 în deplasare cu Universitatea Craiova. Ardelenii au suferit de atunci trei înfrângeri şi au terminat la egalitate o partidă. În luna februarie, Andrei Ivan a reuşit „dubla” în returul sezonului regulat.

Echipa lui Dan Petrescu ocupă locul secund în Liga 1, după prima etapă din play-off. Are cu 5 puncte mai mult decât Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Dan Petrescu după victoriile României cu Andorra şi Belarus

Dan Petrescu a avut o primă reacţie după victoriile României cu Andorra şi Belarus, din preliminariile pentru EURO 2024. Antrenorul campioanei e de părere că jucătorii şi Edi Iordănescu trebuie felicitaţi pentru faptul că au obţinut 6 puncte.

În direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, România s-a impus cu Andorra cu 2-0. Peste numai 3 zile, România avea să câştige cu Belarus pe Arena Naţională, scor 2-1. În schimb, Andorra a produs o surpriză uriaşă şi a scos o remiză în deplasarea de la Kosovo, scor 1-1.

Important e că am luat 6 puncte. Merită felicitări și antrenorul, și jucătorii. Nu știu ce e ăla joc frumos, contează punctele. Kosovo, în opinia mea, are jucători individual mai buni decât românii. Joacă la echipe mai bine cotate și au făcut egal acasă cu Andorra. Dacă noi făceam egal acasă cu Andorra, vă dați seama ce era.

Pe mine nu mă surprindea! În fotbalul de azi e posibil orice, oricând. Unii își dau cu părerea pentru că n-au mai stat în fenomen, dar nu sunt atât de slabi. Uitați-vă unde joacă jucătorii lui Kosovo, la Lille, Olympiakos. Și nu i-au bătut.

Înaintea lui Krasniqi, la Kosovo, joacă unul de la Galatasaray și unul de la Olympiakos. Ăia au salarii un milion, două de euro. I-a ales pe ei, normal.

România a făcut 6 puncte foarte importante. Prea puțin se vorbește pozitiv. Ar trebui încurajați toți, inclusiv selecționerul. Suntem pe primul loc și nu e bine? Hai, mai mult entuziasm!”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”