
Lorena Balaci a vorbit despre un moment înfiorător pe un stadion din România. Este vorba de un meci jucat de CSA Steaua la Moreni, partidă în care a evoluat şi fiul său, Atanas Trică.
Lorena Balaci a vorbit despre momentele înfiorătoare prin care a trecut. După un fault asupra fiului său, o fană a celor de Moreni a avut un mesaj oribil pentru nepotul lui Ilie Balaci.
Lorena Balaci a avut puterea să vorbească despre momentele teribile prin care a trecut.
Lorena Balaci, moment înfiorător pe un stadion din România
„Ce m-a amărât cel mai tare și cel mai tare a fost o chestie de anul trecut. Juca Steaua în Cupă la Moreni. În fața mea, la vreo trei rânduri, era o doamnă. La un moment dat, a fost un fault, l-a lovit unul pe Atanas, Atanas era căzut la pământ, aștepta să vină doctorul.
Și o doamnă, trei rânduri mai jos în fața mea, se ridică și zice: „Mori, mă!”. Crede-mă că doar Dumnezeu mi-a dat puterea să mă stăpânesc. Crede-mă că în momentul ăla îmi venea să mă duc s-o strâng de gât! Femeia a zis: „Mori, mă!”, și ce crezi?, a început galeria Moreniului să cânte o chestie din asta cu „să mori, să mori!”.
Asta, într-adevăr, m-a durut, pentru că știi cum e? Oricât de multe lucruri s-ar spune despre mine, pe lângă mine exact așa trec (n.r.- gesticulează). Ei, dar când aud lucruri despre copilul meu, inevitabil mă dor”, a spus Lorena Balaci pentru gsp.ro.
Lorena Balaci: ”Ani de zile am cărat la arabi papornițe cu pulpe de porc, sarmale congelate și zaibăr!”
”Legenda” fabuloaselor încărcături cu carne de porc și zaibăr către lumea arabă a fost lămurită de Lorena Balaci, fiica regretatului mare jucător Ilie Balaci. ”Ani de zile, pentru Crăciun, am cărat papornițe cu ciolane de porc, fleici, coaste, șorici și vin. Am fi putut avea probleme, dar tata venea la aeroport cu câte un prinț”!
”Cu o săptămână înainte de finalul școlii, undeva pe 10 decembrie, îmi luam scutire. Doamna dirigintă știa că sunt bolnavă. Plecam spre tata (n.r. – Ilie Balaci antrena în lumea arabă) cu o paporniță imensă, un fel de prelată cu fermoar. Mergeam cu două-trei pulpe de porc, cu șorici, cu coaste, cu felică. De asemenea, cu sarmale congelate și cu zaibăr”. Sarmalele meșteșugite de bunica erau congelate, cât să reziste pe zbor. La fața locului, ”marfa de contrabandă” era pusă la foc.
