Închide meniul

Lionel Messi, evoluție catastrofală în PSG – Lyon 0-1. A luat nota 3 în L`Equipe după ce a pierdut 26 de mingi

Dan Roșu Publicat: 3 aprilie 2023, 8:13

Reclamă

Lionel Messi a avut o evoluție catastrofală în PSG – Lyon 0-1, a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu pentru campioana din Hexagon, în Ligue 1, după cea cu Rennes (0-2).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi nu a arătat nimic în duelul de pe Parc des Princes, iar L`Equipe i-a dat nota 3, trecând în dreptul său cuvântul ”plictisit”. Alte două staruri au fost notate cu 3, Kylian Mbappe și Marco Verratti.

Lionel Messi, evoluție catastrofală în PSG – Lyon 0-1

Nota argentinianului a venit după o statistică pe care starul lui PSG speră să o uite cât mai repede. În meciul cu Lyon, Messi a pierdut nu mai puțin de 26 de mingi, un lucru greu de imaginat ținând cont de valoarea septuplului câștigător al Balonului de Aur.

”Este clar un record printre jucătorii de pe teren. Messi și-a pierdut fotbalul de la revenirea din Qatar, care l-a transformat într-un zeu. În ochii suporterilor, Messi simbolizează spirala negativă în care s-a adâncit PSG, de la începutul lui 2023”, au notat cei de la L`Equipe.

Reacția lui Christophe Galtier după eșecul cu Lyon

Pentru PSG, meciul cu Lyon a adus a opta înfrângere din 2023, în toate competițiile. Distanța față de locurile 2 și 3 din Ligue 1, ocupate de Lens și Marseille, este de doar 6 puncte. Iar în Champions League, echipa a fost eliminată încă din faza optimilor, de Bayern Munchen, după două eșecuri.

Reclamă

”E a opta înfrângere pentru noi în 2023. Este evident prea mult. Toate campionatele sunt dificile. Echipele aflate în frunte au probleme. Toată lumea luptă. Dacă voi demisiona? Nu. Dacă voi lupta? Da. Voi lupta până la final să iau acest titlu. Normal, va trebui să ne comportăm altfel.

Am avut pauza internațională și jucătorii vin după călătorii lungi. Nu e o scuză, este doar o observație. Vorbim despre oboseală fizică și mentală. Trebuie să reacționăm imediat după acest meci. Înainte de Lens, va fi Nice. Trebuie să avem o reacție de campioni.

Am jucători mari în vestiar, mulți dintre ei au cucerit trofee. Vreau un grup unit care va reacționa cu mândrie. Voi vorbi cu jucătorii la începutul săptămânii. Toată lumea trebuie să fie conștientă de situație și munca trebuie să fie făcută pentru a deveni din nou eficienți”, a spus Galtier, după PSG – Lyon 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

Nantes – Lyon, în semifinalele Cupei Franței, LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Olympique Lyon a câştigat duminică, în deplasare, meciul disputat împotriva echipei PSG, scor 1-0, în etapa a 29-a din Ligue 1.

Bradley Barcola a marcat în minutul 55 golul care a adus victoria oaspeţilor. Lyon avut un penalti ratat în minutul 39, când portarul parizian Donnarumma a apărat şutul lui Lacazette.

În campionat, PSG este lider, cu 66 de puncte, iar Lyon se află pe locul 9, cu 44 de puncte.

Pentru Lyon, urmează meciul cu Nantes, de miercuri, 5 aprilie, din semifinalele Cupei Franței. Duelul începe la ora 22:10 și e LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Joi va avea loc a doua semifinală, cea dintre Annecy și Toulouse, de la 21:45, de asemenea în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League Vezi toate știrile
Citește și