Închide meniul

Lionel Messi, evoluție catastrofală în PSG – Lyon 0-1. A luat nota 3 în L`Equipe după ce a pierdut 26 de mingi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 aprilie 2023, 8:13

Lionel Messi a avut o evoluție catastrofală în PSG – Lyon 0-1, a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu pentru campioana din Hexagon, în Ligue 1, după cea cu Rennes (0-2).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi nu a arătat nimic în duelul de pe Parc des Princes, iar L`Equipe i-a dat nota 3, trecând în dreptul său cuvântul ”plictisit”. Alte două staruri au fost notate cu 3, Kylian Mbappe și Marco Verratti.

Lionel Messi, evoluție catastrofală în PSG – Lyon 0-1

Nota argentinianului a venit după o statistică pe care starul lui PSG speră să o uite cât mai repede. În meciul cu Lyon, Messi a pierdut nu mai puțin de 26 de mingi, un lucru greu de imaginat ținând cont de valoarea septuplului câștigător al Balonului de Aur.

”Este clar un record printre jucătorii de pe teren. Messi și-a pierdut fotbalul de la revenirea din Qatar, care l-a transformat într-un zeu. În ochii suporterilor, Messi simbolizează spirala negativă în care s-a adâncit PSG, de la începutul lui 2023”, au notat cei de la L`Equipe.

Reacția lui Christophe Galtier după eșecul cu Lyon

Pentru PSG, meciul cu Lyon a adus a opta înfrângere din 2023, în toate competițiile. Distanța față de locurile 2 și 3 din Ligue 1, ocupate de Lens și Marseille, este de doar 6 puncte. Iar în Champions League, echipa a fost eliminată încă din faza optimilor, de Bayern Munchen, după două eșecuri.

Reclamă

”E a opta înfrângere pentru noi în 2023. Este evident prea mult. Toate campionatele sunt dificile. Echipele aflate în frunte au probleme. Toată lumea luptă. Dacă voi demisiona? Nu. Dacă voi lupta? Da. Voi lupta până la final să iau acest titlu. Normal, va trebui să ne comportăm altfel.

Am avut pauza internațională și jucătorii vin după călătorii lungi. Nu e o scuză, este doar o observație. Vorbim despre oboseală fizică și mentală. Trebuie să reacționăm imediat după acest meci. Înainte de Lens, va fi Nice. Trebuie să avem o reacție de campioni.

Am jucători mari în vestiar, mulți dintre ei au cucerit trofee. Vreau un grup unit care va reacționa cu mândrie. Voi vorbi cu jucătorii la începutul săptămânii. Toată lumea trebuie să fie conștientă de situație și munca trebuie să fie făcută pentru a deveni din nou eficienți”, a spus Galtier, după PSG – Lyon 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

Nantes – Lyon, în semifinalele Cupei Franței, LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Olympique Lyon a câştigat duminică, în deplasare, meciul disputat împotriva echipei PSG, scor 1-0, în etapa a 29-a din Ligue 1.

Bradley Barcola a marcat în minutul 55 golul care a adus victoria oaspeţilor. Lyon avut un penalti ratat în minutul 39, când portarul parizian Donnarumma a apărat şutul lui Lacazette.

În campionat, PSG este lider, cu 66 de puncte, iar Lyon se află pe locul 9, cu 44 de puncte.

Pentru Lyon, urmează meciul cu Nantes, de miercuri, 5 aprilie, din semifinalele Cupei Franței. Duelul începe la ora 22:10 și e LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Joi va avea loc a doua semifinală, cea dintre Annecy și Toulouse, de la 21:45, de asemenea în AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și