Închide meniul
VIDEO

Jucătorii lui Ancelotti au dansat după Barcelona – Real Madrid 0-4! Fiesta din vestiar a madrilenilor

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2023, 11:24 / Actualizat: 6 aprilie 2023, 13:24

Reclamă
Jucătorii lui Ancelotti au dansat după Barcelona – Real Madrid 0-4! Fiesta din vestiar a madrilenilor

Jucătorii lui Real au dansat la bustul gol în vestiar

Jucătorii lui Real, celebrând victoria cu Barcelona / Profimedia Images

Jucătorii lui Ancelotti au dansat după Barcelona – Real Madrid 0-4. Madrilenii au sărbătorit în stil mare umilinţa pe care i-au administrat-o Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real a învins cu 4-0 Barcelona în semifinala din Cupa Regelui, calificându-se fără emoţii în finală. În finala din Cupa Regelui Real va întâlni Osasuna, care a trecut cu scorul general de 2-1 de Athletic Bilbao.

Jucătorii lui Ancelotti au dansat după Barcelona – Real Madrid 0-4

Elevii lui Carlo Ancelotti au jucat în stil mare şi au petrecut în stil mare după meci, în vestiar.

Barcelona nu a contat decât în prima parte a meciului, când s-a apropiat de poarta lui Courtois, fără însă să marcheze.

După ce Vinicius a deschis scorul, Benzema a marcat un hattrick, două dintre golurile sale fiind reuşite cu contribuţia importantă a lui Vinicius. Acesta a obţinut penalty-ul transformat de Benzema pentru 3-0 şi i-a dat o pasă de senzaţie francezului pentru golul 4.

Reclamă
Reclamă 4

Ancelotti, mândru de elevii lui

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, şi-a felicitat elevii chiar în vestiar, înainte ca aceştia să înceapă fiesta.

Sunt foarte mândru, am făcut o partidă uriașă. Este o mândrie imensă pentru noi, toți. În primul rând, felicitări. În al doilea rând, v-am mințit, nu a fost o finală. A fost o semifinală, urmează să jucăm finala. În al treilea rând, zi liberă mâine”, le-a transmis Carlo Ancelotti jucătorilor săi, în vestiar, înainte ca aceştia să înceapă petrecerea.

Reclamă

În campionat Real e la 12 puncte în spatele Barcelonei şi mai sunt de disputat 11 partide.

Xavi, după Barcelona – Real Madrid 0-4: ”Ne doare foarte mult. E păcat”

Antrenorul Barcei, Xavi, e foarte dezamăgit după ce Realul a câştigat cu 4-0 în faţa echipei sale chiar pe Camp Nou.

Este o înfrângere grea, care ne doare foarte mult. Trebuie să fim uniți. Repriza a doua a fost foarte, foarte proastă, dar am jucat mai bine decât arată rezultatul. Am făcut erori foarte grave care s-au văzut imediat.

Dacă vorbesc despre absențe, ar părea că este o scuză. Am spus încă de la început că Real Madrid este favorită. Este păcat. Trebuie să ne facem autocritica. Trebuie să reacționăm rapid și să câștigăm campionatul.

Nu am profitat de șansele noastre. Când faci asta împotriva lui Madrid, vei fi taxat. Real Madrid este favorită în orice competiție în care joacă. Am trăit și seri mai grele”, a spus Xavi la finalul partidei, citat de marca.com.

Xavi şi elevii lui se consolează în urma acestui eşec usturător în faţa rivalei cu poziţia din La Liga. În clasamentul Spaniei Barcelona e lider autoritar. Jucătorii lui Xavi au adunat 71 de puncte din 27 de partide. Pe locul 2 se află chiar învingătoarea din semifinala din Cupa Regelui, Real Madrid, care are cu 12 puncte mai puţin decât Barca. Atletico Madrid e pe locul 3 în campionatul Spaniei, elevii lui Diego Simeone acumulând 54 de puncte din cele 27 de etape, cu 5 mai puţine decât Real şi cu 17 mai puţine decât liderul Barcelona.

Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:56

Edin Terzic, OUT de la Borussia Dortmund

14:19

Ce pasiuni are Radu Drăguşin: „Am descoperit asta în Italia!” Dezvăluiri din cantonamentul naţionalei

14:13

Cătălin Cîrjan, prezentat oficial la Dinamo! Lovitură de proporţii dată de „câini”

14:00

Milionara Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha a cântat pe scenă cu Coldplay: „As spune DA,DA,DA!”

13:54

Gigi Becali a stabilit clasamentul pentru sezonul viitor! Detaliul care poate răsturna toate calculele

13:12

Gigi Becali, înainte de România – Ucraina: „Dacă joacă un fotbalist de la FCSB, am încredere. Dacă nu, direct în cap”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și