Închide meniul
VIDEO

Jucătorii lui Ancelotti au dansat după Barcelona – Real Madrid 0-4! Fiesta din vestiar a madrilenilor

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2023, 11:24 / Actualizat: 6 aprilie 2023, 13:24

Reclamă
Jucătorii lui Ancelotti au dansat după Barcelona – Real Madrid 0-4! Fiesta din vestiar a madrilenilor

Jucătorii lui Real au dansat la bustul gol în vestiar

Jucătorii lui Real, celebrând victoria cu Barcelona / Profimedia Images

Jucătorii lui Ancelotti au dansat după Barcelona – Real Madrid 0-4. Madrilenii au sărbătorit în stil mare umilinţa pe care i-au administrat-o Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real a învins cu 4-0 Barcelona în semifinala din Cupa Regelui, calificându-se fără emoţii în finală. În finala din Cupa Regelui Real va întâlni Osasuna, care a trecut cu scorul general de 2-1 de Athletic Bilbao.

Jucătorii lui Ancelotti au dansat după Barcelona – Real Madrid 0-4

Elevii lui Carlo Ancelotti au jucat în stil mare şi au petrecut în stil mare după meci, în vestiar.

Barcelona nu a contat decât în prima parte a meciului, când s-a apropiat de poarta lui Courtois, fără însă să marcheze.

După ce Vinicius a deschis scorul, Benzema a marcat un hattrick, două dintre golurile sale fiind reuşite cu contribuţia importantă a lui Vinicius. Acesta a obţinut penalty-ul transformat de Benzema pentru 3-0 şi i-a dat o pasă de senzaţie francezului pentru golul 4.

Reclamă

Ancelotti, mândru de elevii lui

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, şi-a felicitat elevii chiar în vestiar, înainte ca aceştia să înceapă fiesta.

Sunt foarte mândru, am făcut o partidă uriașă. Este o mândrie imensă pentru noi, toți. În primul rând, felicitări. În al doilea rând, v-am mințit, nu a fost o finală. A fost o semifinală, urmează să jucăm finala. În al treilea rând, zi liberă mâine”, le-a transmis Carlo Ancelotti jucătorilor săi, în vestiar, înainte ca aceştia să înceapă petrecerea.

Reclamă 4 / 0/3

În campionat Real e la 12 puncte în spatele Barcelonei şi mai sunt de disputat 11 partide.

Xavi, după Barcelona – Real Madrid 0-4: ”Ne doare foarte mult. E păcat”

Antrenorul Barcei, Xavi, e foarte dezamăgit după ce Realul a câştigat cu 4-0 în faţa echipei sale chiar pe Camp Nou.

Este o înfrângere grea, care ne doare foarte mult. Trebuie să fim uniți. Repriza a doua a fost foarte, foarte proastă, dar am jucat mai bine decât arată rezultatul. Am făcut erori foarte grave care s-au văzut imediat.

Dacă vorbesc despre absențe, ar părea că este o scuză. Am spus încă de la început că Real Madrid este favorită. Este păcat. Trebuie să ne facem autocritica. Trebuie să reacționăm rapid și să câștigăm campionatul.

Nu am profitat de șansele noastre. Când faci asta împotriva lui Madrid, vei fi taxat. Real Madrid este favorită în orice competiție în care joacă. Am trăit și seri mai grele”, a spus Xavi la finalul partidei, citat de marca.com.

Xavi şi elevii lui se consolează în urma acestui eşec usturător în faţa rivalei cu poziţia din La Liga. În clasamentul Spaniei Barcelona e lider autoritar. Jucătorii lui Xavi au adunat 71 de puncte din 27 de partide. Pe locul 2 se află chiar învingătoarea din semifinala din Cupa Regelui, Real Madrid, care are cu 12 puncte mai puţin decât Barca. Atletico Madrid e pe locul 3 în campionatul Spaniei, elevii lui Diego Simeone acumulând 54 de puncte din cele 27 de etape, cu 5 mai puţine decât Real şi cu 17 mai puţine decât liderul Barcelona.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros Vezi toate știrile
Citește și