Închide meniul

Barcelona – Real Madrid 0-4! Karim Benzema a reușit „hat-trick-ul” pe Camp Nou! Madrilenii s-au calificat în finala Cupei Spaniei

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 5 aprilie 2023, 23:55

Barcelona – Real Madrid 0-4! Karim Benzema a reușit hat-trick-ul” pe Camp Nou! Madrilenii s-au calificat în finala Cupei Spaniei

Barcelona - Real Madrid LIVE TEXT în Cupa Spaniei, de la ora 22:00

Barcelona - Real Madrid / Profimedia

Barcelona – Real Madrid 0-4, în Cupa Spaniei! Madrilenii s-au impus în ultimul „El Clasico” al actualului sezon și s-au calificat în marea finală a Cupei Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema și Vinicius Junior au făcut spectacol pe Camp Nou și au întors scorul din tur, atunci când Real Madrid a fost învinsă, pe teren propriu, scor 0-1. În marea finală, madrilenii o vor întâlni pe Osasuna.

Barcelona – Real Madrid 0-4, în Cupa Spaniei

Final! Barcelona – Real Madrid 0-4! Trupa lui Carlo Ancelotti s-a calificat în finala Cupei Spaniei după o victorie categorică pe Camp Nou!

Min. 82: Barcelona – Real Madrid 0-4! Karim Benzema, „hat-trick” pe Camp Nou!

Min. 59: Barcelona – Real Madrid 0-3! Karim Benzema înscrie din penalty și reușește „dubla”

Reclamă

Min. 50: Barcelona – Real Madrid 0-2! Karim Benzema majorează diferența.

Min. 45+1: Barcelona – Real Madrid 0-1! Vinicius Junior deschide scorul pentru oaspeți.

Min. 14: Ocazie pentru Barcelona. Balde centrează pentru Raphinha, care trimite cu capul în braţele lui Thibaut Courtois

Reclamă 4 / 0/3

Min. 12: Ocazie mare pentru Real Madrid! Rodrigo centrează foarte periculos pentru Vinicius, dar atacantul Realului este blocat în ultimul moment, înainte de a trimite mingea în poarta goală!

Min. 2: Ocazie pentru Barcelona! Gavi centrează pentru Raphinha, dar Camavinga intervine şi îi salvează pe madrileni

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

Barcelona: Ter Stegen – Araujo, Kounde, Marcos Alonso, Balde – S.Roberto, Busquets, Kessie – Raphinha, Lewandowski, Gavi.

Rezerve: Pena, Tenas, Fati, Ferran Torres, Jordi Alba, Eric Garcia, Casado, Torre, Alarcon, Estani, Garrido.

Antrenor: Xavi Hernandez

Reclamă

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga – Valverde, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius.

Rezerve: Lunin, Lopez, Vallejo, Nacho, Hazard, Odriozola, Lucas, Tchouameni, Ceballos, Rudiger, Mariano.

Antrenor: Carlo Ancelotti

Partida Barcelona – Real Madrid se anunță una încinsă, având în vedere rivalitatea dintre cele două echipe, dar și faptul că avantajul catalanilor, după victoria din meciul tur, nu este unul de proporții.

În ultimul meci de campionat, Barcelona a învins-o pe Elche, 4-0. Formația catalană se află pe primul loc din LaLiga, cu 71 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, Real Madrid vine după o victorie categorică în fața celor de la Valladolid, 6-0. În campionat, trupa lui Carlo Ancelotti ocupă locul 2, cu 59 de puncte.

Carlo Ancelotti: „Ne merge bine!”

„Ne merge bine. Motivați, concentrați și gata de joc. Avem multă încredere. El Clasico este întotdeauna cel mai important meci. Pentru toți. Și asta pentru că există o rivalitate foarte importantă. Este un joc care ne permite să jucăm o finală și vom face tot ce putem pentru a o juca.

În ultimele două meciuri ne-am descurcat bine împotriva Barcelonei. Am fost aproape de a câștiga ultimul meci pe Camp Nou și de aceea s-ar putea să am sau nu aceeași formație. Vom vedea.

Este important să ai energie în acest tip de joc. Trebuie să scoți bine mingea și din apărare, dar trebuie să ai și experiență, iar acolo ne pot ajuta veteranii, dar sunt multe aspecte importante.

Flancul stâng este bine ocupat cu Vinicius și de aceea nu cerem prea mult fundașului. Pe aripa dreaptă, depinde. Dacă îl avem pe Rodrygo e bine ocupat și dacă este și Valverde, care joacă mai mult pe interior, îi cerem fundașului dreapta mai multă profunzime, dar depinde și de ce are în față.

Ideea este să nu înnebunești în căutarea unui gol pentru că poți face asta în minutul 90. În prima manșă, am controlat bine jocul, deși nu am avansat prea mult și trebuie să ne îmbunătățim, dar nu o să înnebunim. Echipa trebuie să aibă un joc complet, pentru că doar așa știm că vom marca goluri

Putem surprinde cu mici detalii. Este dificil pentru o echipă să schimbe sistemul atunci când se antrenează mereu cu același sistem. Deci nu recomand o schimbare. Putem surprinde cu o lovitură liberă. Cu o schimbare de sistem, putem fi și surprinși”, a declarat Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Barcelona.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și