Închide meniul

Ilie Dumitrescu a găsit o asemănare între CFR Cluj şi Real Madrid: „În meciuri decisive, asta contează cel mai mult!”

Viviana Moraru Publicat: 6 aprilie 2023, 20:32

Reclamă
Ilie Dumitrescu a găsit o asemănare între CFR Cluj şi Real Madrid: „În meciuri decisive, asta contează cel mai mult!

Ilie Dumitrescu, reacţie tranşantă după ce Radu Drăguşin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia

Ilie Dumitrescu, pe Arena Naţională / Captură AntenaSport

Ilie Dumitrescu a găsit o asemănare între CFR Cluj şi Real Madrid. Fostul internaţional român susţine că ambele echipe au experineţă în meciurile decisive, şi asta poate conta enorm. „Mister” a analizat prestaţia „galacticilor” din duelul cu Barcelona, câştigat cu scorul de 4-0, şi a fost impresionat de forţa echipei lui Carlo Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Acesta susţine că pentru roş-albaştrii, duelul din Gruia va fi un adevărat test.

Ilie Dumitrescu a găsit o asemănare între CFR Cluj şi Real Madrid

Ilie Dumitrescu susţine că exerienţa jucătorilor lui Dan Petrescu va conta la meciul din Gruia, cu FCSB. În acest context, fostul internaţional a făcut o paralelă între CFR Cluj şi Real Madrid, mărturisind că psihicul jucătorilor cântăreşte foarte mult, într-un meci cu miză mare.

De asemenea, Ilie Dumitrescu susţine că în ciuda formei modeste arătate de CFR Cluj în ultima vreme, trupa lui Dan Petrescu rămâne o echipă greu de învins.

„Este un meci extrem de important și cu o presiune fantastică pentru cele două echipe (n.r. – CFR și FCSB). Eu consider că experiența, în acest punct al campionatului, în play-off, contează mult. Vorbim despre un grup important de jucători.

Reclamă

Ca formă sportivă, echipa nu a reușit să aibă o exprimare consistentă pe faza ofensivă, au apărut și probleme în defensivă la CFR Cluj, dar în meciurile directe e greu de trecut de ei.

A fost elocvent plusul de experiență al Realului (n.r. – cu Barcelona). În meciul decisiv, plusul de experiență a contat foarte mult. Impactul psihologic contează foarte mult într-un moment de cotitură. Sunt jucători în vestiar care au reacție. E un test pentru FCSB, pentru că trebuie să joace la victorie orice meci”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Elias Charalambous

Ilie Dumitrescu a transmis un mesaj clar pentru Elias Charalambous, după ultimele declaraţii ale antrenorului de la FCSB. Fostul internaţional consideră că tehnicianul cipriot nu îi poate pune condiţii lui Gigi Becali, şi astfel este de părere că antrenorul nu are libertate totală la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a declarat că faptul că el ia toate deciziile la FCSB. Cipriotul susţine că Gigi Becali i-a oferit libertate totală la echipă, şi speră să câştige campionatul alături de roş-albaştrii.

Astfel, „Mister” susţine că cipriotul nu ia toate deciziile la echipă, şi îşi cunoaşte foarte bine statutul. Pe de altă parte, Ilie Dumitrescu a apreciat la Elias Charalambous faptul că a fost foarte activ pe marginea terenului, la partida de debut, cu Sepsi.

„E foarte greu să-i pui condiții lui Gigi Becali, să te așezi cu el la masă și să-i ceri condiții. El e un antrenor valoros, dar până să ajungi în fața patronului și să-i ceri condiții…

Nu există să-i pui condiții lui Gigi Becali. E greu, nu că e greu, e imposibil. Nu mai ajungi față în față cu Gigi Becali, ești pregătit, ți se spune care va fi statutul înainte să ajungi în fața lui Gigi Becali.

Probabil că s-a referit la procesul de pregătire. L-am văzut că e foarte activ pe bancă, ceea ce e important și lipsea de la FCSB”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și