Închide meniul

Ilie Dumitrescu a găsit o asemănare între CFR Cluj şi Real Madrid: „În meciuri decisive, asta contează cel mai mult!”

Viviana Moraru Publicat: 6 aprilie 2023, 20:32

Reclamă
Ilie Dumitrescu a găsit o asemănare între CFR Cluj şi Real Madrid: „În meciuri decisive, asta contează cel mai mult!

Ilie Dumitrescu, reacţie tranşantă după ce Radu Drăguşin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia

Ilie Dumitrescu, pe Arena Naţională / Captură AntenaSport

Ilie Dumitrescu a găsit o asemănare între CFR Cluj şi Real Madrid. Fostul internaţional român susţine că ambele echipe au experineţă în meciurile decisive, şi asta poate conta enorm. „Mister” a analizat prestaţia „galacticilor” din duelul cu Barcelona, câştigat cu scorul de 4-0, şi a fost impresionat de forţa echipei lui Carlo Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Acesta susţine că pentru roş-albaştrii, duelul din Gruia va fi un adevărat test.

Ilie Dumitrescu a găsit o asemănare între CFR Cluj şi Real Madrid

Ilie Dumitrescu susţine că exerienţa jucătorilor lui Dan Petrescu va conta la meciul din Gruia, cu FCSB. În acest context, fostul internaţional a făcut o paralelă între CFR Cluj şi Real Madrid, mărturisind că psihicul jucătorilor cântăreşte foarte mult, într-un meci cu miză mare.

De asemenea, Ilie Dumitrescu susţine că în ciuda formei modeste arătate de CFR Cluj în ultima vreme, trupa lui Dan Petrescu rămâne o echipă greu de învins.

„Este un meci extrem de important și cu o presiune fantastică pentru cele două echipe (n.r. – CFR și FCSB). Eu consider că experiența, în acest punct al campionatului, în play-off, contează mult. Vorbim despre un grup important de jucători.

Reclamă

Ca formă sportivă, echipa nu a reușit să aibă o exprimare consistentă pe faza ofensivă, au apărut și probleme în defensivă la CFR Cluj, dar în meciurile directe e greu de trecut de ei.

A fost elocvent plusul de experiență al Realului (n.r. – cu Barcelona). În meciul decisiv, plusul de experiență a contat foarte mult. Impactul psihologic contează foarte mult într-un moment de cotitură. Sunt jucători în vestiar care au reacție. E un test pentru FCSB, pentru că trebuie să joace la victorie orice meci”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Elias Charalambous

Ilie Dumitrescu a transmis un mesaj clar pentru Elias Charalambous, după ultimele declaraţii ale antrenorului de la FCSB. Fostul internaţional consideră că tehnicianul cipriot nu îi poate pune condiţii lui Gigi Becali, şi astfel este de părere că antrenorul nu are libertate totală la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a declarat că faptul că el ia toate deciziile la FCSB. Cipriotul susţine că Gigi Becali i-a oferit libertate totală la echipă, şi speră să câştige campionatul alături de roş-albaştrii.

Astfel, „Mister” susţine că cipriotul nu ia toate deciziile la echipă, şi îşi cunoaşte foarte bine statutul. Pe de altă parte, Ilie Dumitrescu a apreciat la Elias Charalambous faptul că a fost foarte activ pe marginea terenului, la partida de debut, cu Sepsi.

„E foarte greu să-i pui condiții lui Gigi Becali, să te așezi cu el la masă și să-i ceri condiții. El e un antrenor valoros, dar până să ajungi în fața patronului și să-i ceri condiții…

Nu există să-i pui condiții lui Gigi Becali. E greu, nu că e greu, e imposibil. Nu mai ajungi față în față cu Gigi Becali, ești pregătit, ți se spune care va fi statutul înainte să ajungi în fața lui Gigi Becali.

Probabil că s-a referit la procesul de pregătire. L-am văzut că e foarte activ pe bancă, ceea ce e important și lipsea de la FCSB”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și