Închide meniul

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Elias Charalambous: „Nu există să-i pui condiţii lui Gigi Becali!”

Viviana Moraru Publicat: 6 aprilie 2023, 17:47

Reclamă
Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Elias Charalambous: „Nu există să-i pui condiţii lui Gigi Becali!

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Elias Charalambous

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Ilie Dumitrescu a transmis un mesaj clar pentru Elias Charalambous, după ultimele declaraţii ale antrenorului de la FCSB. Fostul internaţional consideră că tehnicianul cipriot nu îi poate pune condiţii lui Gigi Becali, şi astfel este de părere că antrenorul nu are libertate totală la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a declarat că faptul că el ia toate deciziile la FCSB. Cipriotul susţine că Gigi Becali i-a oferit libertate totală la echipă, şi speră să câştige campionatul alături de roş-albaştrii.

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Elias Charalambous

Ilie Dumitrescu a analizat declaraţiile lui Elias Charalambous, şi a avut o reacţie categorică. Fostul internaţional consideră că Gigi Becali nu este un patron căruia să i se pună condiţii.

Astfel, „Mister” susţine că cipriotul nu ia toate deciziile la echipă, şi îşi cunoaşte foarte bine statutul. Pe de altă parte, Ilie Dumitrescu a apreciat la Elias Charalambous faptul că a fost foarte activ pe marginea terenului, la partida de debut, cu Sepsi.

E foarte greu să-i pui condiții lui Gigi Becali, să te așezi cu el la masă și să-i ceri condiții. El e un antrenor valoros, dar până să ajungi în fața patronului și să-i ceri condiții…

Reclamă

Nu există să-i pui condiții lui Gigi Becali. E greu, nu că e greu, e imposibil. Nu mai ajungi față în față cu Gigi Becali, ești pregătit, ți se spune care va fi statutul înainte să ajungi în fața lui Gigi Becali.

Probabil că s-a referit la procesul de pregătire. L-am văzut că e foarte activ pe bancă, ceea ce e important și lipsea de la FCSB”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Elias Charalambous, declarație surprinzătoare

Elias Charalambous a oferit o declarație surprinzătoare. Noul antrenor de la FCSB consideră că el va lua deciziile la echipă, iar Gigi Becali îi dă mână liberă în acest sens.

Reclamă 4 / 0/3

„L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Asta a fost tot. Nu m-a sunat. Nu a venit la antrenament. El lasă antrenorul să-și facă treaba. Am cunoscut o persoană foarte bună și sunt recunoscător pentru asta.

Este un nume mare în România, ajută mulți oameni. Nu are rost să vorbim despre acest lucru, ci despre fotbal. Ce mi-a zis domnul Becali? Că este fericit să mă aibă în club, să îmi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul. Asta trebuie să facem. Ar fi foarte fericit dacă am câștiga campionatul.

A fost primul lucru pe care l-am lămurit cu clubul. Trebuie să am toată responsabilitatea și să iau toate deciziile. Dacă nu s-ar fi putut, nu aș fi fost aici și nu v-aș fi vorbit din această poziție. Vreau să fie clar din prima zi că îmi doresc să vorbesc despre fotbal, nu despre altceva”, a spus Charalambous, la prima conferinţă de la FCSB.

Elias Charalambous a debutat cu dreptul la FCSB. Roş-albaştrii au învins-o pe Sepsi, cu scorul de 2-1, în primul meci al tehnicianului cipriot la echipa lui Gig Becali. Vicecampionii se preătesc acum de derby-ul cu CFR Cluj, care se va disputa duminică, de la ora 21:00. Duelul din Gruia va fi în format live text, pe AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și