Închide meniul

Adi Vasile, dezvăluiri unice despre Cristina Neagu: „E foarte bună. De cele mai multe ori câştigă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2023, 18:24

Reclamă
Adi Vasile, dezvăluiri unice despre Cristina Neagu: „E foarte bună. De cele mai multe ori câştigă!

Adi Vasile, dezvăluiri unice despre Cristina Neagu

Cristina Neagu şi Adrian Vasile, în timpul unui meci/ Facebook CSM Bucureşti

Adi Vasile a făcut dezvăluiri unice despre Cristina Neagu. Antrenorul de la CSM Bucureşti a spus că Neagu este foarte bună la tenis cu piciorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu are calităţi sportive de excepţie. Pe lângă prestaţiile stelare de la handbal, Cristina Neagu este talentată şi la alte sporturi. Adi Vasile spune că aceasta joacă foarte bine tenis cu piciorul.

Adi Vasile, dezvăluiri unice despre Cristina Neagu

„Da, e foarte bună (n.r.: la tenis cu piciorul). Joacă oriunde (n.r.: atât la fileu, cât și în spate). Când avem meci în deplasare și facem o activare înaintea meciului, jucăm de multe ori.

E deja un campionat de ani de zile, jucăm tenis de picior în trei și, de cele mai multe ori, câștigă echipa ei, ca să fiu sincer. Ea joacă cu Iulia și cu unul din maseuri, iar eu joc cu Ema și cu Eliza. Da, scorul e spre ele, asta e, ce să facem?”, a spus Adi Vasile la digisport.ro.

Ştim lotul României pentru „dubla” cu Portugalia, din barajul pentru Campionatul Mondial! Cristina Neagu nu lipseşte

S-a anunţat lotul României pentru „dubla” cu Portugalia, din barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial de handbal feminin. Cristina Neagu şi Crina Pintea, jucătoarele vedetă de la CSM Bucureşti, nu vor lipsi de la partidele decisive pentru calificarea la turneul final, care se va desfăşura în acest an.

Reclamă

România este favorită certă pentru a obţine biletele pentru Campionatul Mondial din 2023, găzduit de Danemarca, Norvegia şi Suedia. „Dubla” cu Portugalia se va disputa pe 8, respectiv, 12, aprilie.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” 22:00 FCSB – CFR Cluj 0-1! Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primeşte trofeul! Sărbătoare pe Arena Naţională 21:54 VIDEOValentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man 21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:10 LIVE VIDEOMK Dons – Crawley Town e ACUM, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 20:57 VideoGigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City” Vezi toate știrile
Citește și