Închide meniul

Adi Vasile, dezvăluiri unice despre Cristina Neagu: „E foarte bună. De cele mai multe ori câştigă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2023, 18:24

Adi Vasile, dezvăluiri unice despre Cristina Neagu: „E foarte bună. De cele mai multe ori câştigă!

Adi Vasile, dezvăluiri unice despre Cristina Neagu

Cristina Neagu şi Adrian Vasile, în timpul unui meci/ Facebook CSM Bucureşti

Adi Vasile a făcut dezvăluiri unice despre Cristina Neagu. Antrenorul de la CSM Bucureşti a spus că Neagu este foarte bună la tenis cu piciorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu are calităţi sportive de excepţie. Pe lângă prestaţiile stelare de la handbal, Cristina Neagu este talentată şi la alte sporturi. Adi Vasile spune că aceasta joacă foarte bine tenis cu piciorul.

Adi Vasile, dezvăluiri unice despre Cristina Neagu

„Da, e foarte bună (n.r.: la tenis cu piciorul). Joacă oriunde (n.r.: atât la fileu, cât și în spate). Când avem meci în deplasare și facem o activare înaintea meciului, jucăm de multe ori.

E deja un campionat de ani de zile, jucăm tenis de picior în trei și, de cele mai multe ori, câștigă echipa ei, ca să fiu sincer. Ea joacă cu Iulia și cu unul din maseuri, iar eu joc cu Ema și cu Eliza. Da, scorul e spre ele, asta e, ce să facem?”, a spus Adi Vasile la digisport.ro.

Ştim lotul României pentru „dubla” cu Portugalia, din barajul pentru Campionatul Mondial! Cristina Neagu nu lipseşte

S-a anunţat lotul României pentru „dubla” cu Portugalia, din barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial de handbal feminin. Cristina Neagu şi Crina Pintea, jucătoarele vedetă de la CSM Bucureşti, nu vor lipsi de la partidele decisive pentru calificarea la turneul final, care se va desfăşura în acest an.

Reclamă

România este favorită certă pentru a obţine biletele pentru Campionatul Mondial din 2023, găzduit de Danemarca, Norvegia şi Suedia. „Dubla” cu Portugalia se va disputa pe 8, respectiv, 12, aprilie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și