Închide meniul

Benny Adegbuyi a reacționat după accidentul grav în care a fost implicat: „Am fost la un pas de tragedie!”

Cosmin Olteanu Publicat: 8 aprilie 2023, 11:02

Reclamă
Benny Adegbuyi a reacționat după accidentul grav în care a fost implicat: Am fost la un pas de tragedie!”

Benny Adegbuyi a reacționat după accidentul grav în care a fost implicat

Benny Adegbuyi / Instagram

Benny Adegbuyi a reacționat după accidentul grav în care a fost implicat! Sâmbătă, cunoscutul luptător de kickboxing, aflat în mașină cu soția sa, a intrat într-un parapet, la kilometrul 138 al autostradei A2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benny Adegbuyi a tras de volan, după ce un alt autovehicul i-a tăiat calea, venind de pe banda 1. În urma acestei manevre bruște, șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un parapet.

Benny Adegbuyi a reacționat după accidentul grav în care a fost implicat

Cunoscutul sportiv român susține că se află într-o stare bună, doar soția acestuia având o mică problemă la mână. Totodată, Benny spune că mașina a fost distrusă, în urma coliziunii cu parapetul.

„Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la kilometrul 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină a apărut în ultima secundă de pe banda 1, iar eu, pentru a evita coliziunea frontală, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare. Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi”, a declarat Benny Adegbuyi, pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Benny Adegbuyi se îndrepta către Tuzla, județul Constanța, pentru o competiție de kickboxing.

Benny Adegbuyi n-a mai luptat din august 2022

Sportivul, în vârstă de 38 de ani, nu a mai luptat din august 2022, atunci când era învins de Jamal Ben Saddik, în cadrul promoției Glory. Ulterior, rezultatul meciului a fost anulat, deoarece Ben Saddik a fost prins dopat.

De curând, Benny a semnat un nou contract cu cei de la Glory.

Reclamă

„Pe parte de Glory, sunt promisiuni că, în luna mai-iunie, o să trebuiască să lupt. Tocmai am renegociat un contract pe încă doi ani.

O știre de ultim moment este că Jamal Ben Saddik tocmai a fost suspendat din clasamentul Glory, pentru doping. Deci, meciul meu cu Jamal Ben Saddick, oficial, este un «no contest».

Legat de adversar… nu știu. Sunt posibile mai multe variante. Am auzit că Badr Hari nu s-a retras definitiv și că ar vrea să mai facă un meci cu mine, dar sunt doar zvonuri.

Îl cunosc de foarte bine (n.r. pe Jamal Ben Saddik) și este vorba aceea «Haters will always hate, cheaters will always cheat». Nu e prima dată la el, a mai fost suspendat pentru doping, la meciul cu Anderson Silva.

Se pare că puterea lui vine din doping. Nu zic că nu este un luptător bun, dar se pare că e mai bun când se dopează. Nu e corect, pentru că, în sporturile de luptă, când te dopezi, nu e ca în atletism, doar alergi mai tare… În sporturile de luptă, când te dopezi, pui viața celuilalt în pericol. Noi ne luăm knockouturi, putem să facem brain damage, unii pot rămâne cu sechele și, evident, nu e corect.

Sunt indignat și supărat. Simt că s-a făcut dreptate. Măcar să știe lumea că a câștigat pentru că era dopat. Poate, dacă nu era dopat, avea o altă încredere”spunea Benny Adegbuyi, în luna februarie, pentru AS.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și