Închide meniul
Video

Momente de necrezut în Liga 4! Cum a ajuns Florin Costea să marcheze 7 goluri. Juniorii nu au vrut să iasă de pe teren: „Ce vrei să fac? Să intru pe teren eu?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2023, 22:28

Reclamă

Momente de necrezut în Liga 4! Cum a ajuns Florin Costea a marcat 7 goluri

Florin Costea, în timpul unui meci incredibil / Colaj AntenaSport

Momente de necrezut în Liga 4, în meciul în care Florin Costea a marcat 7 goluri. ARO Muscelul Câmpulung a câștigat cu 22-0 împotriva juniorilor de la Juventus Bascov, care nu au ascultat de antrenor şi au refuzat să iasă de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost scene incredibile. Pentru că nu au vrut să ia multe goluri de la echipa lui Costea, jucătorii de la Juventus Bascov au cerut ca juniorii să intre în locul lor. Copiii au luat 22 de goluri, dar nu au ascultat de antrenorul care le-a cerut să păcălească fotbalul.

Momente de necrezut în Liga 4! Cum a ajuns Florin Costea să marcheze 7 goluri

Juniorii de la Juventus Bascov au avut, de dimineaţă, meci la U19, însă la final au fost anunţaţi de conducere că trebuie să joace în locul seniorilor la echipa mare, cu echipa lui Florin Costea, ARO Câmpulung. Şefii sperau ca puştii să se dea accidentaţi, echipa să piardă cu 3-0 la ‘masa verde’, iar echipa să scape de penalizarea pentru neprezentare.

Au avut parte de o surpriză! Tinerii au schimbat echipamentul, au jucat până la final, dar au pierdut cu 22-0 şi l-au enervat pe antrenorul Noni Cârciumărescu. Acesta a plecat de pe bancă, să le dea raportul şefilor, la telefon.

Eu? Ce fac eu? E foarte bine, domnule, dacă toate astea se sparg în capul meu… Şi nu înţelegi, ei nu vor… Unul e accidentat şi el rămâne în teren! Nu vrea să iasă! Ce vrei să fac? Să intru pe teren eu?„, a fost surprins antrenorul lui Juventus Bascov.

Reclamă

La pauza a fost 18-0, iar Florin Costea a dat şapte goluri. Copilul din poarta lui Juventus din Bascov a intrat în gura lui Cârciumărescu.

E aşa greu să prinzi mingea? Ce dracului esti asa dobitoc! Staţi frumos acolo, staţi bine, că staţi jaloane! Nu vreţi să înţelegeţi!

Ia şi joacă, dacă aţi vrut să jucaţi! Puneţi mâna şi jucaţi, dacă nu… Nu are nimic, lasă, că nu o să mai jucaţi„, a urlat Cârciumărescu.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Costea a marcat 7 goluri într-un meci

Echipa lui Florin Costea nu a avut nicio emoție la meciul de liga a 4-a, ba chiar a făcut spectacol. ARO Muscelul Câmpulung a înscris de 22 de ori, trimițând balonul în poartă la aproape fiecare atac. La pauză scorul a fost 18-0, iar gazdele au continuat recitalul și în partea secundă. Florin Costea a înscris de 7 ori, Măzărache a punctat și el de 4 ori, iar Nilă de 3 ori.

Primul unsprezece al lui ARO Muscelul Câmpulung: 12. Tănase – 17. Chirciu, 20. Leca, 2. Heroiu – 16. R. Cicu, 14. Dascălu, 10. David, 21. Neagu – 9. Jenaru, 3. Costea, 7. Măzărache
Rezerve : 1. Dumitrică, 13. Nilă, 11. Horvat, 8. Robu, 5. Butac, 6. Ciobanu, 25. Delcea, 15. A. Cicu, 23. Koci

ARO Muscelul e lider detașat în Liga a 4-a Argeș. Are 21 de victorii în tot atâtea meciuri disputate și a strâns 63 de puncte, având un golaveraj incredibil: 127-10. Juventus Bascov e pe locul 10, cu 21 de puncte.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:30 LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total pe circuitul din Italia 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury Vezi toate știrile
Citește și