Închide meniul
Video

Momente de necrezut în Liga 4! Cum a ajuns Florin Costea să marcheze 7 goluri. Juniorii nu au vrut să iasă de pe teren: „Ce vrei să fac? Să intru pe teren eu?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2023, 22:28

Reclamă

Momente de necrezut în Liga 4! Cum a ajuns Florin Costea a marcat 7 goluri

Florin Costea, în timpul unui meci incredibil / Colaj AntenaSport

Momente de necrezut în Liga 4, în meciul în care Florin Costea a marcat 7 goluri. ARO Muscelul Câmpulung a câștigat cu 22-0 împotriva juniorilor de la Juventus Bascov, care nu au ascultat de antrenor şi au refuzat să iasă de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost scene incredibile. Pentru că nu au vrut să ia multe goluri de la echipa lui Costea, jucătorii de la Juventus Bascov au cerut ca juniorii să intre în locul lor. Copiii au luat 22 de goluri, dar nu au ascultat de antrenorul care le-a cerut să păcălească fotbalul.

Momente de necrezut în Liga 4! Cum a ajuns Florin Costea să marcheze 7 goluri

Juniorii de la Juventus Bascov au avut, de dimineaţă, meci la U19, însă la final au fost anunţaţi de conducere că trebuie să joace în locul seniorilor la echipa mare, cu echipa lui Florin Costea, ARO Câmpulung. Şefii sperau ca puştii să se dea accidentaţi, echipa să piardă cu 3-0 la ‘masa verde’, iar echipa să scape de penalizarea pentru neprezentare.

Au avut parte de o surpriză! Tinerii au schimbat echipamentul, au jucat până la final, dar au pierdut cu 22-0 şi l-au enervat pe antrenorul Noni Cârciumărescu. Acesta a plecat de pe bancă, să le dea raportul şefilor, la telefon.

Eu? Ce fac eu? E foarte bine, domnule, dacă toate astea se sparg în capul meu… Şi nu înţelegi, ei nu vor… Unul e accidentat şi el rămâne în teren! Nu vrea să iasă! Ce vrei să fac? Să intru pe teren eu?„, a fost surprins antrenorul lui Juventus Bascov.

Reclamă

La pauza a fost 18-0, iar Florin Costea a dat şapte goluri. Copilul din poarta lui Juventus din Bascov a intrat în gura lui Cârciumărescu.

E aşa greu să prinzi mingea? Ce dracului esti asa dobitoc! Staţi frumos acolo, staţi bine, că staţi jaloane! Nu vreţi să înţelegeţi!

Ia şi joacă, dacă aţi vrut să jucaţi! Puneţi mâna şi jucaţi, dacă nu… Nu are nimic, lasă, că nu o să mai jucaţi„, a urlat Cârciumărescu.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Costea a marcat 7 goluri într-un meci

Echipa lui Florin Costea nu a avut nicio emoție la meciul de liga a 4-a, ba chiar a făcut spectacol. ARO Muscelul Câmpulung a înscris de 22 de ori, trimițând balonul în poartă la aproape fiecare atac. La pauză scorul a fost 18-0, iar gazdele au continuat recitalul și în partea secundă. Florin Costea a înscris de 7 ori, Măzărache a punctat și el de 4 ori, iar Nilă de 3 ori.

Primul unsprezece al lui ARO Muscelul Câmpulung: 12. Tănase – 17. Chirciu, 20. Leca, 2. Heroiu – 16. R. Cicu, 14. Dascălu, 10. David, 21. Neagu – 9. Jenaru, 3. Costea, 7. Măzărache
Rezerve : 1. Dumitrică, 13. Nilă, 11. Horvat, 8. Robu, 5. Butac, 6. Ciobanu, 25. Delcea, 15. A. Cicu, 23. Koci

ARO Muscelul e lider detașat în Liga a 4-a Argeș. Are 21 de victorii în tot atâtea meciuri disputate și a strâns 63 de puncte, având un golaveraj incredibil: 127-10. Juventus Bascov e pe locul 10, cu 21 de puncte.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și