Închide meniul

Secundul lui Nicolae Dică, lovit cu o sticlă în cap în plină stradă de fostul iubit al prietenei sale. Moment de panică pentru George Cotigă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2023, 23:34 / Actualizat: 11 aprilie 2023, 1:13

Reclamă
Secundul lui Nicolae Dică, lovit cu o sticlă în cap în plină stradă de fostul iubit al prietenei sale. Moment de panică pentru George Cotigă

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică

Nicolae Dică, într-un interviu / Captură gsp.ro

Secundul lui Nicolae Dică de la FCSB şi Mioveni a fost lovit cu o sticlă în cap în plină stradă de fostul iubit al prietenei sale. Momente dramatice pentru George Cotigă, cel care face parte din staff-ul lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Cotigă a trecut prin momente dramatice în seara zilei de 8 aprilie. Acesta a avut o altercaţie cu fostul iubit al prietenii sale, sâmbătă, 8 aprilie, în Pitești.

Secundul lui Nicolae Dică, lovit cu o sticlă în cap în plină stradă de fostul iubit al prietenei sale

Conform celor de la cancanargeşean.ro, pe fondul unei crize de gelozie, fostul partener al iubitei sale l-a lovit cu o sticlă în cap pe secundul de la Mioveni, care a fost la un pas să își înghită limba. Cotigă a fost secundul lui Nicolae Dică şi la FCSB.

Nicolae Dică a ameninţat că pleacă de la Mioveni

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni, după înfrângerea cu Petrolul. Dică spune că se va gândi şi că marţi va lua decizia finală dacă va continua la Mioveni.

Ne-a bătut Budi cu o execuție senzațională. Nu am reușit să facem o partidă bună, să revenim, să ajungem cu mingea în 30 de metri. În ultimii 30 de metri nu am reușit să punem probleme. Am arătat ca o echipă ca și retrogradată. Ok, am primit și noi un gol, dar să dăm și noi. Am arătat foarte rău. De la vorbe la fapte e cale lungă. Degeaba vorbim dacă nu facem pe teren. Astăzi am fost slabi. M-am bucurat la început, că în primele 9 etape eram pe drumul cel bun.

Reclamă

Nu știu, o să ajung acasă și o să mă gândesc ce decizie voi lua. Nu vreau ca doar eu să îmi doresc rămânerea în Liga 1. Pentru mine e important că am venit. Am avut curaj. În nouă etape am arătat un fotbal bun.

O să mă gândesc acasă, să văd ce decizie voi lua. Nu sunt antrenorul care să vină și să-și dorească, iar jucătorii nu””, a spus Nicolae Dică, după Petrolul – Mioveni 2-0.

Petrolul Ploieşti a învins luni, pe teren propriu, formaţia CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a treia din play-out-ul Ligii 1. Budescu a deschis scorul în minutul 10, cu un şut superb, din afara careului. În minutul 24 Budescu a centrat de pe dreapta şi Mathaus a înscris cu o lovitură de cap, stabilind scorul final.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul a trecut pe primul loc în play-out, cu 27 de puncte, cu un punct peste FCU Craiova. Mioveni e pe ultimul loc din clasament, cu 11 puncte.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! Vezi toate știrile
Citește și