Închide meniul

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni, după înfrângerea cu Petrolul: „O să mă gândesc până mâine”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2023, 19:55

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni, după înfrângerea cu Petrolul: „O să mă gândesc până mâine

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni

Nicolae Dică / Profimediaimages

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni, după înfrângerea cu Petrolul. Dică spune că se va gândi şi că marţi va lua decizia finală dacă va continua la Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a spus că nu vrea să stea într-un loc unde doar el mai crede că echipa se poate salva de la retrogradare.

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni, după înfrângerea cu Petrolul

Ne-a bătut Budi cu o execuție senzațională. Nu am reușit să facem o partidă bună, să revenim, să ajungem cu mingea în 30 de metri.

În ultimii 30 de metri nu am reușit să punem probleme. Am arătat ca o echipă ca și retrogradată. Ok, am primit și noi un gol, dar să dăm și noi. Am arătat foarte rău. De la vorbe la fapte e cale lungă. Degeaba vorbim dacă nu facem pe teren. Astăzi am fost slabi. M-am bucurat la început, că în primele 9 etape eram pe drumul cel bun.

Nu știu, o să ajung acasă și o să mă gândesc ce decizie voi lua. Nu vreau ca doar eu să îmi doresc rămânerea în Liga 1. Pentru mine e important că am venit. Am avut curaj. În nouă etape am arătat un fotbal bun.

Reclamă

O să mă gândesc acasă, să văd ce decizie voi lua. Nu sunt antrenorul care să vină și să-și dorească, iar jucătorii nu””, a spus Nicolae Dică, după Petrolul – Mioveni 2-0.

Petrolul Ploieşti a învins luni, pe teren propriu, formaţia CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a treia din play-out-ul Ligii 1. Budescu a deschis scorul în minutul 10, cu un şut superb, din afara careului. În minutul 24 Budescu a centrat de pe dreapta şi Mathaus a înscris cu o lovitură de cap, stabilind scorul final.

Petrolul a trecut pe primul loc în play-out, cu 27 de puncte, cu un punct peste FCU Craiova. Mioveni e pe ultimul loc din clasament, cu 11 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Budescu, gol de senzaţie în Petrolul – Mioveni

Constantin Budescu a marcat un gol de senzaţie în meciul Petrolul – Mioveni, din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 34 de ani a reuşit o „bijuterie” de execuţie, cu care a deschis scorul pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. „Budi” a dat lovitura în minutul 10, după centrarea lui Seniko Doua. Decarul „lupilor” a reluat din prima, din afara careului, şi nu i-a dat nicio şansă lui Greab.

Constantin Budescu a trimis mingea spre vinclu şi a sărbătorit alături de coechipieri. A fost al doilea gol pe care l-a marcat după revenirea la Petrolul. Nu mai înscrisese din luna octombrie, din victoria cu 2-0 cu FC Argeş.

Budescu a încheiat şi „seceta” prahovenilor, de acasă, împotriva lui CS Mioveni. Petrolul avea nu mai puţin de patru meciuri în care nu reuşise să înscrie în poarta echipei antrenate în prezent de Nicolae Dică.

Starul galben-albaştrilor le-a răspuns astfel în stilul caracteristic pentru criticii săi. Budescu a fost arătat cu degetul, în acest an, că are mai multe kilograme în plus.

Petrolul a câştigat cu acelaşi scor, 1-0, ultimele trei partide din Liga 1. Le-a învins pe FC Argeş, UTA şi FC U Craiova 1948. Aşa a ajuns, înaintea acestei etape, pe locul secund în play-out.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj Vezi toate știrile
Citește și