Închide meniul

Secundul lui Nicolae Dică, lovit cu o sticlă în cap în plină stradă de fostul iubit al prietenei sale. Moment de panică pentru George Cotigă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2023, 23:34 / Actualizat: 11 aprilie 2023, 1:13

Secundul lui Nicolae Dică, lovit cu o sticlă în cap în plină stradă de fostul iubit al prietenei sale. Moment de panică pentru George Cotigă

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică

Nicolae Dică, într-un interviu / Captură gsp.ro

Secundul lui Nicolae Dică de la FCSB şi Mioveni a fost lovit cu o sticlă în cap în plină stradă de fostul iubit al prietenei sale. Momente dramatice pentru George Cotigă, cel care face parte din staff-ul lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Cotigă a trecut prin momente dramatice în seara zilei de 8 aprilie. Acesta a avut o altercaţie cu fostul iubit al prietenii sale, sâmbătă, 8 aprilie, în Pitești.

Secundul lui Nicolae Dică, lovit cu o sticlă în cap în plină stradă de fostul iubit al prietenei sale

Conform celor de la cancanargeşean.ro, pe fondul unei crize de gelozie, fostul partener al iubitei sale l-a lovit cu o sticlă în cap pe secundul de la Mioveni, care a fost la un pas să își înghită limba. Cotigă a fost secundul lui Nicolae Dică şi la FCSB.

Nicolae Dică a ameninţat că pleacă de la Mioveni

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni, după înfrângerea cu Petrolul. Dică spune că se va gândi şi că marţi va lua decizia finală dacă va continua la Mioveni.

Ne-a bătut Budi cu o execuție senzațională. Nu am reușit să facem o partidă bună, să revenim, să ajungem cu mingea în 30 de metri. În ultimii 30 de metri nu am reușit să punem probleme. Am arătat ca o echipă ca și retrogradată. Ok, am primit și noi un gol, dar să dăm și noi. Am arătat foarte rău. De la vorbe la fapte e cale lungă. Degeaba vorbim dacă nu facem pe teren. Astăzi am fost slabi. M-am bucurat la început, că în primele 9 etape eram pe drumul cel bun.

Reclamă

Nu știu, o să ajung acasă și o să mă gândesc ce decizie voi lua. Nu vreau ca doar eu să îmi doresc rămânerea în Liga 1. Pentru mine e important că am venit. Am avut curaj. În nouă etape am arătat un fotbal bun.

O să mă gândesc acasă, să văd ce decizie voi lua. Nu sunt antrenorul care să vină și să-și dorească, iar jucătorii nu””, a spus Nicolae Dică, după Petrolul – Mioveni 2-0.

Petrolul Ploieşti a învins luni, pe teren propriu, formaţia CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a treia din play-out-ul Ligii 1. Budescu a deschis scorul în minutul 10, cu un şut superb, din afara careului. În minutul 24 Budescu a centrat de pe dreapta şi Mathaus a înscris cu o lovitură de cap, stabilind scorul final.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul a trecut pe primul loc în play-out, cu 27 de puncte, cu un punct peste FCU Craiova. Mioveni e pe ultimul loc din clasament, cu 11 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și