Închide meniul

Ion Crăciunescu, verdict în cazul penalty-ului cerut de CFR Cluj în derby-ul cu FCSB: „M-am crucit!”

Cosmin Olteanu Publicat: 11 aprilie 2023, 19:38

Reclamă
Ion Crăciunescu, verdict în cazul penalty-ului cerut de CFR Cluj în derby-ul cu FCSB: M-am crucit!”

Ion Crăciunescu, verdict în cazul penalty-ului cerut de CFR Cluj în derby-ul cu FCSB

Ion Crăciunescu / Hepta

Ion Crăciunescu, verdict în cazul penalty-ului cerut de CFR Cluj în derby-ul cu FCSB, terminat 1-1, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. Pentru CFR Cluj, a marcat Bîrligea, în timp ce reușita FCSB-ului a fost semnată de Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 51 al partidei din Gruia, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj, Daniel Bîrligea a fost doborât în careul roș-albaștrilor de Joonas Tamm. „Centralul” Radu Petrescu a decis să nu dicteze penalty, spre nemulțumirea campioanei României.

Ion Crăciunescu, verdict în cazul penalty-ului cerut de CFR Cluj în derby-ul cu FCSB

Ion Crăciunescu susține că CFR Cluj a fost privată de un penalty, la faza în care Bîrligea a fost doborât în careul FCSB-ului, și l-a criticat pe arbitrul Radu Petrescu.

„Cu piciorul stâng îl prinde de piciorul drept. E penalty! Să urmăriți exact. Este penalty. Când am auzit de penalty soft, de fault soft, m-am crucit. Am prins de toate, dar penalty soft nu mai prinsesem.

Asta e atingere ușoară? Ăsta e contact ușor? Omul s-a dus la margine, direct. N-a mai putut continua în picioare. A mai jucat puțin, după îngrijiri medicale. L-a bătut soarele în cap, de ce a ieșit?

Reclamă

Mă surprinde că Radu Petrescu este în interiorul suprafeței de pedeapsă. Fac eforturi să nu vadă…”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Cristi Balaj, mesaj „acid” pentru FCSB, după remiza din Gruia

Cristi Balaj a avut un discurs „acid” la adresa celor de la FCSB, care au acuzat arbitrajul de la meciul din Gruia.

„În meciul de aseară am avut prezențe în careul advers atâtea cât am avut în alte 4-5 meciuri adunat la un loc. Au avut un portar bun, până la golul lui Florinel Coman, nu prea au avut ocazii. A venit golul împotriva cursului jocului.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi a fost un meci deschis, s-a jucat cu garda jos, de asta au apărut ocazii și la poarta noastră. Este frustrant că am jucat bine și nu am cum să nu fiu dezamăgit. Fotbalul este un sport de contact, una este să atingi, alta este să vii cu talpa pe piciorul lui Miculescu. Iar acest lucru nu s-a întâmplat.

Era ca și o barieră. Eu m-am uitat cu atenție, nu am văzut să îi pună piedică. Portarul nu a venit cu talpa spre atacantul celor de la FCSB. Apropo de văicăreli. Vorbeau ei de văicăreli… să fim mai atenți.

Bîrligea are entorsă la nivelul piciorului stâng de la faza aia. Este contuzionată glezna. A încercat să revină, dar a acuzat problema și nu a putut continua. Eu am obosit și faptul că discut de arbitraj… devin penibil.

Nu am cum să vin să lămuresc jucătorii să își vadă de joc, de meci, să nu comenteze la deciziile arbitrilor. Nu mai vreau să vorbesc, trebuie să fiu preocupat de jocul echipei. Dar la faza cu Bîrligea nu știu care au fost considerentele.

Eu evit și nu mai vreau să vorbesc. În următoarele două etape se pot întâmpla multe. Dacă luăm jocul din acest an, din ianuarie, când am câștigat fără drept de apel la Constanța, campionatul se joacă.

Aseară nu ar fi fost o surpriză să câștigăm. FCSB a avut ocazii doar după ce a egalat. Noi am forțat și am fost cu fundașii centrali în c„areul lor. Ne-am dorit mult să câștigăm. Dacă ar fi fost 2-0, ar fi fost altceva”, a declarat Cristi Balaj, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și