Închide meniul

Ion Crăciunescu, verdict în cazul penalty-ului cerut de CFR Cluj în derby-ul cu FCSB: „M-am crucit!”

Cosmin Olteanu Publicat: 11 aprilie 2023, 19:38

Reclamă
Ion Crăciunescu, verdict în cazul penalty-ului cerut de CFR Cluj în derby-ul cu FCSB: M-am crucit!”

Ion Crăciunescu, verdict în cazul penalty-ului cerut de CFR Cluj în derby-ul cu FCSB

Ion Crăciunescu / Hepta

Ion Crăciunescu, verdict în cazul penalty-ului cerut de CFR Cluj în derby-ul cu FCSB, terminat 1-1, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. Pentru CFR Cluj, a marcat Bîrligea, în timp ce reușita FCSB-ului a fost semnată de Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 51 al partidei din Gruia, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj, Daniel Bîrligea a fost doborât în careul roș-albaștrilor de Joonas Tamm. „Centralul” Radu Petrescu a decis să nu dicteze penalty, spre nemulțumirea campioanei României.

Ion Crăciunescu, verdict în cazul penalty-ului cerut de CFR Cluj în derby-ul cu FCSB

Ion Crăciunescu susține că CFR Cluj a fost privată de un penalty, la faza în care Bîrligea a fost doborât în careul FCSB-ului, și l-a criticat pe arbitrul Radu Petrescu.

„Cu piciorul stâng îl prinde de piciorul drept. E penalty! Să urmăriți exact. Este penalty. Când am auzit de penalty soft, de fault soft, m-am crucit. Am prins de toate, dar penalty soft nu mai prinsesem.

Asta e atingere ușoară? Ăsta e contact ușor? Omul s-a dus la margine, direct. N-a mai putut continua în picioare. A mai jucat puțin, după îngrijiri medicale. L-a bătut soarele în cap, de ce a ieșit?

Reclamă

Mă surprinde că Radu Petrescu este în interiorul suprafeței de pedeapsă. Fac eforturi să nu vadă…”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Cristi Balaj, mesaj „acid” pentru FCSB, după remiza din Gruia

Cristi Balaj a avut un discurs „acid” la adresa celor de la FCSB, care au acuzat arbitrajul de la meciul din Gruia.

„În meciul de aseară am avut prezențe în careul advers atâtea cât am avut în alte 4-5 meciuri adunat la un loc. Au avut un portar bun, până la golul lui Florinel Coman, nu prea au avut ocazii. A venit golul împotriva cursului jocului.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi a fost un meci deschis, s-a jucat cu garda jos, de asta au apărut ocazii și la poarta noastră. Este frustrant că am jucat bine și nu am cum să nu fiu dezamăgit. Fotbalul este un sport de contact, una este să atingi, alta este să vii cu talpa pe piciorul lui Miculescu. Iar acest lucru nu s-a întâmplat.

Era ca și o barieră. Eu m-am uitat cu atenție, nu am văzut să îi pună piedică. Portarul nu a venit cu talpa spre atacantul celor de la FCSB. Apropo de văicăreli. Vorbeau ei de văicăreli… să fim mai atenți.

Bîrligea are entorsă la nivelul piciorului stâng de la faza aia. Este contuzionată glezna. A încercat să revină, dar a acuzat problema și nu a putut continua. Eu am obosit și faptul că discut de arbitraj… devin penibil.

Nu am cum să vin să lămuresc jucătorii să își vadă de joc, de meci, să nu comenteze la deciziile arbitrilor. Nu mai vreau să vorbesc, trebuie să fiu preocupat de jocul echipei. Dar la faza cu Bîrligea nu știu care au fost considerentele.

Eu evit și nu mai vreau să vorbesc. În următoarele două etape se pot întâmpla multe. Dacă luăm jocul din acest an, din ianuarie, când am câștigat fără drept de apel la Constanța, campionatul se joacă.

Aseară nu ar fi fost o surpriză să câștigăm. FCSB a avut ocazii doar după ce a egalat. Noi am forțat și am fost cu fundașii centrali în c„areul lor. Ne-am dorit mult să câștigăm. Dacă ar fi fost 2-0, ar fi fost altceva”, a declarat Cristi Balaj, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și