Închide meniul
EXCLUSIV

Scouteri din Europa vor fi prezenţi la derby-ul FCSB – Farul! „Perlele” lui Gică Hagi şi ale lui Gigi Becali, la mare căutare

Viviana Moraru Publicat: 12 aprilie 2023, 18:07

Reclamă
Scouteri din Europa vor fi prezenţi la derby-ul FCSB – Farul! „Perlele lui Gică Hagi şi ale lui Gigi Becali, la mare căutare

Scouteri din Europa vor fi prezenţi la derby-ul FCSB - Farul

Jucătorii de la FCSB şi de la Farul/ Colaj Hepta

Scouteri din Europa vor fi prezenţi la derby-ul FCSB – Farul. „Perlele” lui Gică Hagi şi ale lui Gigi Becali sunt la mare căutare, şi vor fi urmărite la duelul din a patra rundă de play-off. Meciul se va desfăşura pe Arena Naţională, luni, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile Antena Sport, mai mulţi scouteri, de la cluburi importante din Europa, vor fi prezenţi la duelul „de foc” dintre FCSB şi Farul.

Scouteri din Europa vor fi prezenţi la derby-ul FCSB – Farul

Scouterii care vor veni pe Arena Naţională, la meciul dintre FCSB şi Farul, vor sta cu ochii pe mai mulţi jucători, atât din trupa lui Elias Charalamabous, cât şi din trupa lui Gică Hagi.

Astfel, Florinel Coman, de la FCSB, şi Adrian Mazilu şi Andrei Borza, de la Farul, sunt ţintelele oficialilor cluburilor internaţionale, care vor veni la Bucureşti, pentru a asista la meciul din a patra rundă de play-off.

Cei trei jucători vizaţi traversează un an de vis. Florinel Coman a devenit titular incontestabil la FCSB, în 2023. „Mbappe de România” a marcat un gol superb contra celor de la CFR Cluj, în ultima rundă de play-off.

Reclamă
Reclamă 4

De cealaltă parte, Adrian Mazilu şi Andrei Borza sunt unii dintre cei mai promiţători tineri din trupa lui Gică Hagi. Mazilu, la doar 17 ani, a bifat deja 15 partide pentru echipa mare a celor de la Farul, reuşind să marcheze şase goluri.

Andrei Borza, de cealaltă parte, are tot 17 ani, şi este unul dintre jucătorii de bază de la Farul, din acest sezon. Fundaşul a bifat 30 de meciuri în acest sezon, marcând două goluri, şi oferind două asisst-uri.

Ce echipă din Premier League l-a vrut pe Florinel Coman

Gică Hagi a vorbit despre o ofertă importantă pentru Florinel Coman. Acum s-a aflat ce echipă din Premier League l-a vrut pe atacantul lui Gigi Becali.

Reclamă

West Ham este echipa care l-a vrut pe Florinel Coman, potrivit fanatik.ro. Echipa din Premier League îi pusese pe masă 12 milioane de euro lui Gigi Becali. Afacerea nu s-a mai făcut în cele din urmă.

Gică Hagi a spus că decizia lui Gigi Becali de a nu-i da drumul lui Coman a fost o greşeală. Hagi l-a lăudat pe fostul lui elev.

“Florinel Coman are calităţi, a avut momentul lui când putea să plece, să fie mare. N-a ştiut să îl gestioneze el şi toţi cei din jurul lui. Când era dorit în Europa, era sus, avea o ofertă foarte mare pe foarte mulţi bani.

N-am înţeles asta. Era un moment foarte important pentru el. Apoi a avut un moment în care a căzut emoţional. Nu s-a luat o decizie bună în acel moment, când trebuia să plece. Era o ofertă foarte bună.

Păcat că nu s-a dus, era într-un campionat foarte mare şi putea avea acea provocare a vieţii. Viaţa este făcută din oportunităţi şi decizii. Era la FCSB când a venit oferta. Una foarte mare, dar decizia de a rămâne nu i-a făcut bine lui Coman”, a declarat Gică Hagi.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și