Închide meniul

Doctorul lui Bayern Munchen a fost erou după meciul cu Manchester City! A intervenit de urgență pentru un pasager pe aeroport

Sebastian Cristian Publicat: 12 aprilie 2023, 19:47

Reclamă
Doctorul lui Bayern Munchen a fost erou după meciul cu Manchester City! A intervenit de urgență pentru un pasager pe aeroport

Doctorul lui Bayern Munchen a fost erou după meciul cu Manchester City

Roland Schmidt, doctorul lui Bayern Munchen / Foto Twitter

Doctorul lui Bayern Munchen a fost erou după meciul cu Manchester City! A intervenit de urgență pentru un pasager care s-a prăbușit la pământ pe aeroportul din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a petrecut după meciul din „sferturile” Ligii Campionilor, atunci când Bayern Munchen se pregătea să revină în Germania.

Doctorul lui Bayern Munchen a fost erou după meciul cu Manchester City! A intervenit de urgență pentru un pasager pe aeroport

Jucătorii lui Bayern Munchen nu și-au făcut bine treaba în meciul tur cu Manchester City, fiind învinși clar, scor 0-3, de campioana Angliei. Totuși, Roland Schmidt, doctorul bavarezilor și-a făcut excelent treaba și a devenit erou.

Dr. Roland Schmidt i-a oferit primul ajutor unei persoane care s-a prăbușit la pământ pe aeroportul din Manchester. Intervenția medicului a fost una decisivă, reușind să-i salveze viața persoanei în nevoie. Pasagerul a fost ulterior transportat la spital, iar zborul celor de la Bayern Munchen a fost întârziat cu o oră.

Reclamă

Thomas Tuchel, declaraţie uluitoare după Manchester City – Bayern 3-0: „M-am îndrăgostit de jucătorii mei, aşa de bine au evoluat”

Antrenorul lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a dat o declaraţie uluitoare după ce echipa lui a pierdut cu 3-0 în deplasarea de la City. Antrenorul german şi-a lăudat jucătorii după înfrângerea usturătoare.

Thomas Tuchel a admis că declaraţia lui poate părea ciudată. El a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor lui Bayern. Legat de rezultat, Tuchel a spus că este nedrept.

„Rezultatul este nedrept pentru noi. Pot spune că m-am îndrăgostit puțin de jucătorii lui Bayern azi, așa de bine au evoluat. Chiar dacă sună ciudat, a fost distractiv să îi văd la lucru. Nu sunt deloc de acord cu ce arată tabela, am fost pedepsiți în momente în care eram echipa mai bună. A fost brutal, performanța noastră în teren a fost excelentă până la 2-0. Timp de 70 de minute am văzut o echipă Bayern excelentă”, a spus Tuchel la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Josep Guardiola, epuizat după victoria cu Bayern: „Sunt distrus”

Antrenorul lui Manchester City, Josep Guardiola, a punctat că meciul a fost strâns în primele 65 de minute. Guardiola a mărturisit că jocul l-a epuizat din punct de vedere psihic.

„A fost un meci de Champions League între două echipe de top. A fost un meci extrem de strâns în primele 65 de minute. O parte din joc au fost mai buni decât noi. Nu am putut controla zona careului, mai ales pe Musiala și Gnabry.

În primele cinci-zece minute din repriza secundă, ei au fost mai buni, dar după ce am făcut anumite schimbări, noi am controlat. Am marcat trei goluri fantastice și ne-am creat multe șanse. Este un rezultat incredibil, dar știu ce înseamnă să joci la Munchen și va trebui să venim cu ceva nou pentru a nu suferi prea mult.

Nu a fost confortabil deloc, din punct de vedere emoțional, sunt distrus. Ca să elimini astfel de echipe, trebuie să ai două jocuri bune, nu doar unul singur.

Ruben Dias a fost foarte bun în ultimele două luni. Jocul făcut de Akanji, Ake și Stones a fost incredibil. Bayern are jucători foarte buni în atac și foarte rapizi în apărare. A fost dificil de citit jocul lor”, a declarat Pep Guardiola după victoria extraordinară cu Bayern, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și