Închide meniul

Manchester City – Bayern 3-0 și Benfica – Inter 0-2, în turul sferturilor Champions League. Erling Haaland, gol şi assist în 7 minute! Barella şi Lukaku au marcat la Lisabona

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 aprilie 2023, 23:50

Manchester City – Bayern 3-0 și Benfica – Inter 0-2, în turul sferturilor Champions League. Erling Haaland, gol şi assist în 7 minute! Barella şi Lukaku au marcat la Lisabona

Erling Haaland gol şi assist în Manchester City – Bayern Munchen 3-0

Erling Haaland, după ce a marcat în meciul cu Bayern / Profimediaimages

Manchester City – Bayern 3-0 și Benfica – Inter 0-2 au fost meciurile serii din manşa tur a sferturilor de finală din UEFA Champions League şi au putut fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro. Erling Haaland a făcut spectacol pe Etihad şi a reuşit un gol şi o pasă decisivă. „Cetăţenii” lui Pep Guardiola sunt cu un pas în semifinalele Ligii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Inter a obţinut o victorie uriaşă la Lisabona. Barella şi Romelu Lukaku au marcat în victoria cu 2-0 obţinută pe terenul celor de la Benfica. Meciurile retur sunt programate săptămâna viitoare.

Manchester City – Bayern 3-0 și Benfica – Inter 0-2

Min. 90: Final! Manchester City – Bayern 3-0 și Benfica – Inter 0-2!

Min. 82: Benfica – Inter 0-2. Romelu Lukaku şi-a asumat răspunderea şi a marcat de la punctul cu var.

Min. 81: Penalty pentru Inter!  Joao Mario a făcut henţ în careu, iar arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri după ce a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR.

Reclamă

Min. 77: Manchester City – Bayern 3-0! GOOOLLL Haaland. „Tunetul Nordului” a lovit din nou. A reluat din voleu şi City este cu un picior în semifinalele Ligii. Haaland a ajuns la 11 goluri în 7 meciuri din acest sezon al UCL.

Min. 75: Alvarez putea mări proporţiile scorului. Sommer a salvat-o pe Bayern de la o adevărată umilinţă.

Min. 70: Manchester City – Bayern 2-0! Bernardo Silva a marcat după o centrare de senzaţie a lui Erling Haaland. Lovitura de cap a portughezului l-a învins pe Sommer.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 54: O nouă şansă de gol pentru Sane. Şi de această Ederson a intervenit superb!

Min. 51: Benfica – Inter 0-1. S-a deschis scorul la Lisabona. Barella a reluat cu capul centrarea perfectă a lui Bastoni.

Min. 46: Sane putea restabili egalitatea. Ederson a fost la post şi a reuşit să respingă!

Min. 45: Manchester City – Bayern 1-0 și Benfica – Inter 0-0, la pauză!

Min. 27: Manchester City – Bayern 1-0! Rodri a marcat un gol de poveste. Execuţie perfectă, din afara careului. Mingea s-a dus la vinclu! Nicio şansă nu a avut portarul lui Bayern.

Min. 26: Ocazie şi pentru Bayern! Şutul lui Musiala a fost scos in extremis de Dias. Intervenţie uriaşă a fundaşului central al „cetăţenilor”.

Reclamă

Min. 21: Erling Haaland a avut o primă şansă importantă de gol. Starul lui Guardiola a şutat slab, după ce a fost scăpat din marcaj, iar Sommer a intervenit salvator.

Min. 1: Au început meciurile Manchester City – Bayern și Benfica – Inter!

Manchester City: Ederson – Akanji, Dias, Ake – Stones, Rodri – Bernardo Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish – Haaland

Bayern: Sommer – Pavard, Upamecano, De Ligt, Davies – Goretzka, Kimmich – Coman, Musiala, Sane – Gnabry

Benfica: Vlachodimos – Gilberto, Antonio Silva, Morato, Grimaldo – Chiquinho, Fiorentino – Joao Mario, Rafa Silva, Aursnes – Goncalo Ramos

Inter: Onana – Darmian, Acerbi, Baston – Dumfries, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco – Lautaro Martinez, Dzeko

Kevin De Bruyne a scris istorie în Premier League! Mijlocașul lui Manchester City a atins o bornă impresionantă. Erling Haaland, o nouă „dublă” pentru „cetățeni”

Kevin De Bruyne a scris istorie în Premier League! Mijlocașul lui City a atins o bornă impresionantă în duelul cu Southampton. Erling Haaland a făcut și el spectacol, reușind o „dublă”.

Manchester City continuă lupta pentru titlu în Premier League, iar Kevin de Bruyne și Erling Haaland s-au dovedit a fi din nou unii dintre cei mai importanți fotbaliști ai „cetățenilor”

În minutul 45 al întâlnirii cu Southampton, Kevin de Bruyne i-a oferit un nou assist lui Erling Haaland și a scris istorie în Premier League. Concret, mijlocașul belgian a devenit numai al cincilea fotbalist din istoria campionatului englez care a reușit să ofere cel puțin 100 de assisturi.

Superstarul belgian a avut însă nevoie de cele mai puține meciuri dintre ceilalți fotbaliști de pe această listă, scoțând în evidență eficacitatea elevului lui Pep Guardiola. Mai mult decât atât, Kevin De Bruyne i-a oferit 7 pase de gol lui Erling Haaland în acest sezon, stabilind un record între doi fotbaliști de-ai lui Manchester City.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și