Închide meniul

Doctorul lui Bayern Munchen a fost erou după meciul cu Manchester City! A intervenit de urgență pentru un pasager pe aeroport

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 aprilie 2023, 19:47

Doctorul lui Bayern Munchen a fost erou după meciul cu Manchester City! A intervenit de urgență pentru un pasager pe aeroport

Doctorul lui Bayern Munchen a fost erou după meciul cu Manchester City

Roland Schmidt, doctorul lui Bayern Munchen / Foto Twitter

Doctorul lui Bayern Munchen a fost erou după meciul cu Manchester City! A intervenit de urgență pentru un pasager care s-a prăbușit la pământ pe aeroportul din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a petrecut după meciul din „sferturile” Ligii Campionilor, atunci când Bayern Munchen se pregătea să revină în Germania.

Doctorul lui Bayern Munchen a fost erou după meciul cu Manchester City! A intervenit de urgență pentru un pasager pe aeroport

Jucătorii lui Bayern Munchen nu și-au făcut bine treaba în meciul tur cu Manchester City, fiind învinși clar, scor 0-3, de campioana Angliei. Totuși, Roland Schmidt, doctorul bavarezilor și-a făcut excelent treaba și a devenit erou.

Dr. Roland Schmidt i-a oferit primul ajutor unei persoane care s-a prăbușit la pământ pe aeroportul din Manchester. Intervenția medicului a fost una decisivă, reușind să-i salveze viața persoanei în nevoie. Pasagerul a fost ulterior transportat la spital, iar zborul celor de la Bayern Munchen a fost întârziat cu o oră.

Reclamă

Thomas Tuchel, declaraţie uluitoare după Manchester City – Bayern 3-0: „M-am îndrăgostit de jucătorii mei, aşa de bine au evoluat”

Antrenorul lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a dat o declaraţie uluitoare după ce echipa lui a pierdut cu 3-0 în deplasarea de la City. Antrenorul german şi-a lăudat jucătorii după înfrângerea usturătoare.

Thomas Tuchel a admis că declaraţia lui poate părea ciudată. El a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor lui Bayern. Legat de rezultat, Tuchel a spus că este nedrept.

„Rezultatul este nedrept pentru noi. Pot spune că m-am îndrăgostit puțin de jucătorii lui Bayern azi, așa de bine au evoluat. Chiar dacă sună ciudat, a fost distractiv să îi văd la lucru. Nu sunt deloc de acord cu ce arată tabela, am fost pedepsiți în momente în care eram echipa mai bună. A fost brutal, performanța noastră în teren a fost excelentă până la 2-0. Timp de 70 de minute am văzut o echipă Bayern excelentă”, a spus Tuchel la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Josep Guardiola, epuizat după victoria cu Bayern: „Sunt distrus”

Antrenorul lui Manchester City, Josep Guardiola, a punctat că meciul a fost strâns în primele 65 de minute. Guardiola a mărturisit că jocul l-a epuizat din punct de vedere psihic.

„A fost un meci de Champions League între două echipe de top. A fost un meci extrem de strâns în primele 65 de minute. O parte din joc au fost mai buni decât noi. Nu am putut controla zona careului, mai ales pe Musiala și Gnabry.

În primele cinci-zece minute din repriza secundă, ei au fost mai buni, dar după ce am făcut anumite schimbări, noi am controlat. Am marcat trei goluri fantastice și ne-am creat multe șanse. Este un rezultat incredibil, dar știu ce înseamnă să joci la Munchen și va trebui să venim cu ceva nou pentru a nu suferi prea mult.

Nu a fost confortabil deloc, din punct de vedere emoțional, sunt distrus. Ca să elimini astfel de echipe, trebuie să ai două jocuri bune, nu doar unul singur.

Ruben Dias a fost foarte bun în ultimele două luni. Jocul făcut de Akanji, Ake și Stones a fost incredibil. Bayern are jucători foarte buni în atac și foarte rapizi în apărare. A fost dificil de citit jocul lor”, a declarat Pep Guardiola după victoria extraordinară cu Bayern, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și