Închide meniul

Ce a scris presa din Italia, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat pe Anguissa, în doar 4 minute, în Milan – Napoli 1-0

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 aprilie 2023, 0:34 / Actualizat: 13 aprilie 2023, 2:07

Reclamă
Ce a scris presa din Italia, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat pe Anguissa, în doar 4 minute, în Milan – Napoli 1-0

Ce au scris italienii despre Istvan Kovacs

Profimedia

Ce a scris presa din Italia, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat pe Anguissa, în doar 4 minute, în Milan – Napoli 1-0. Jurnaliștii italieni au pus la îndoială al doilea cartonaș galben pe care i l-a acordat lui Frank Anguissa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a avut un final de meci încins în Milan – Napoli 1-0. Arbitrul din Carei nu a stat la discuții și l-a eliminat pe Anguissa, după două faulturi în doar 4 minute asupra lui Theo Hernandez. Italienii au scris și despre faptul că l-a iertat pe Rafael Leao de avertisment, în prima repriză, după ce atacantul de la Milan a distrus fanionul de la colțul terenului.

Ce a scris presa din Italia, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat pe Anguissa

„Despre Istvan Kovacs se vorbește mai ales după evenimentele din repriza a doua. Între minutele 70 și 74, Zambo Anguissa a făcut două faulturi asupra lui Theo Hernandez, care l-au costat tot atâtea cartonașe galbene.

Dacă în privința primei intervenții nu există îndoieli, sunt unele nedumeriri cu privire la al doilea cartonaș galben”, a scris cei de la Gazzetta dello Sport.

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Frank Anguissa în Milan – Napoli 1-0

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Frank Anguissa în Milan – Napoli 1-0. Arbitrul român i-a dat două cartonaşe galbene lui Anguissa în doar 4 minute. Primul galben primit de Anguissa în minutul 70 după un fault asupra lui Theo Hernandez.

Reclamă
Reclamă 4

Peste numai 4 minute, Anguissa avea să primească al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu. Culmea, Anguissa l-a faultat tot pe Theo Hernandez. Deşi jucătorii lui Napoli au protestat, Istvan Kovacs a fost de neînduplecat şi şi-a menţinut decizia. Până la final, echipa lui Luciano Spalletti a rezistat, iar scorul a rămas 1-0 pentru Milan.

Istvan Kovacs l-a făcut pe Luciano Spalletti să protesteze, după ce nu i-a dat cartonaş galben lui Rafael Leao

Istvan Kovacs l-a făcut pe Luciano Spalletti să protesteze, după ce a decis să nu îi dea cartonaşul galben lui Rafael Leao, după un gest nesportiv al atacantului de la Milan.

În minutul 25 al primei reprize din Milan – Napoli, Rafael Leao a ratat o ocazie mare de gol. Atacantul portughez s-a răzbunat pe fanionul de la colţul terenului. Deşi gestul a fost unul nesportiv, Istvan Kovacs a decis să nu îi acorde cartonaul galben atacantului de la Milan.

Reclamă

Camerele TV l-au surprins pe antrenorul celor de la Napoli, Luciano Spalletti, extrem de nemulţumit de decizia arbitrului român. Acesta a intrat în dialog şi cu Horaţiu Feşnic, arbitrul de rezervă.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:18

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României. Echipele de start

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

18:12

„Nu mă așteptam!” Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Mesaj direct înainte de Slovacia – România

17:55

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024 . Echipele de start

17:48

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii! Mihai Rotaru a adus un internațional columbian

17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și