Închide meniul

Ce a scris presa din Italia, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat pe Anguissa, în doar 4 minute, în Milan – Napoli 1-0

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 aprilie 2023, 0:34 / Actualizat: 13 aprilie 2023, 2:07

Reclamă
Ce a scris presa din Italia, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat pe Anguissa, în doar 4 minute, în Milan – Napoli 1-0

Ce au scris italienii despre Istvan Kovacs

Profimedia

Ce a scris presa din Italia, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat pe Anguissa, în doar 4 minute, în Milan – Napoli 1-0. Jurnaliștii italieni au pus la îndoială al doilea cartonaș galben pe care i l-a acordat lui Frank Anguissa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a avut un final de meci încins în Milan – Napoli 1-0. Arbitrul din Carei nu a stat la discuții și l-a eliminat pe Anguissa, după două faulturi în doar 4 minute asupra lui Theo Hernandez. Italienii au scris și despre faptul că l-a iertat pe Rafael Leao de avertisment, în prima repriză, după ce atacantul de la Milan a distrus fanionul de la colțul terenului.

Ce a scris presa din Italia, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat pe Anguissa

„Despre Istvan Kovacs se vorbește mai ales după evenimentele din repriza a doua. Între minutele 70 și 74, Zambo Anguissa a făcut două faulturi asupra lui Theo Hernandez, care l-au costat tot atâtea cartonașe galbene.

Dacă în privința primei intervenții nu există îndoieli, sunt unele nedumeriri cu privire la al doilea cartonaș galben”, a scris cei de la Gazzetta dello Sport.

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Frank Anguissa în Milan – Napoli 1-0

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Frank Anguissa în Milan – Napoli 1-0. Arbitrul român i-a dat două cartonaşe galbene lui Anguissa în doar 4 minute. Primul galben primit de Anguissa în minutul 70 după un fault asupra lui Theo Hernandez.

Reclamă
Reclamă 4

Peste numai 4 minute, Anguissa avea să primească al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu. Culmea, Anguissa l-a faultat tot pe Theo Hernandez. Deşi jucătorii lui Napoli au protestat, Istvan Kovacs a fost de neînduplecat şi şi-a menţinut decizia. Până la final, echipa lui Luciano Spalletti a rezistat, iar scorul a rămas 1-0 pentru Milan.

Istvan Kovacs l-a făcut pe Luciano Spalletti să protesteze, după ce nu i-a dat cartonaş galben lui Rafael Leao

Istvan Kovacs l-a făcut pe Luciano Spalletti să protesteze, după ce a decis să nu îi dea cartonaşul galben lui Rafael Leao, după un gest nesportiv al atacantului de la Milan.

În minutul 25 al primei reprize din Milan – Napoli, Rafael Leao a ratat o ocazie mare de gol. Atacantul portughez s-a răzbunat pe fanionul de la colţul terenului. Deşi gestul a fost unul nesportiv, Istvan Kovacs a decis să nu îi acorde cartonaul galben atacantului de la Milan.

Reclamă

Camerele TV l-au surprins pe antrenorul celor de la Napoli, Luciano Spalletti, extrem de nemulţumit de decizia arbitrului român. Acesta a intrat în dialog şi cu Horaţiu Feşnic, arbitrul de rezervă.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:37

Ianis Hagi, reacţie vehementă după ce s-a spus că nu şi-a salutat colegii şi fanii la finalul partidei cu Belgia

15:34

Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Eastbourne. A cincea înfrângere consecutivă

14:51

Croaţia – Italia şi Albania – Spania LIVE TEXT (22:00). Luptă în 3 pentru calificarea în optimi

14:48

FotoEa e bomba sexy din vestiarul Slovaciei. Soţia starului slovacilor arată răvăşitor şi poate primi titlul de Miss EURO 2024

14:06

Ucrainenii s-au uitat la Belgia – România 2-0 şi n-au fost surprinşi: „Toată lumea se gândea la acest rezultat”

13:40

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria: „Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc”

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și