Închide meniul

Real Madrid – Chelsea 2-0 şi AC Milan – Napoli 1-0! Karim Benzema şi Marco Asensio au marcat pentru „galactici”! Spectacol total în sferturile UEFA Champions League

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 aprilie 2023, 23:51

Real Madrid – Chelsea 2-0 şi AC Milan – Napoli 1-0! Karim Benzema şi Marco Asensio au marcat pentru „galactici! Spectacol total în sferturile UEFA Champions League

Karim Benzema a deschis scorul în Real Madrid - Chelsea

Profimedia

Real Madrid – Chelsea 2-0 şi AC Milan – Napoli 1-0, în sferturile UEFA Champions League! Karim Benzema şi Marco Asensio au marcat pentru „galactici”. Trupa lui Carlo Ancelotti este favorită pentru calificarea în careul de aşi. De cealaltă parte, Bennacer a marcat unicul gol al duelului de pe San Siro, arbitrat de Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile din sferturile UEFA Champions League au fost în format live text, pe AS.ro.

Real Madrid – Chelsea 2-0 și AC Milan – Napoli 1-0, în sferturile UEFA Champions League

Final! Real Madrid – Chelsea 2-0 şi AC Milan – Napoli 1-0! Meciurile retur se vor disputa săptămâna viitoare, pe 18 aprilie.

Min. 73: Anguissa a fost eliminat de Istvan Kovacs! Arbitrul român i-a arătat două cartonaşe galbene în doar 4 minute.

Min. 74: GOOOL Real Madrid! Asensio a majorat scorul cu un şut pe jos, de la marginea careului.

Reclamă

Min. 59: Cartonaş roşu pentru Ben Chilwell! Chelsea rămâne în inferioritate numerică, după ce fundaşul englez l-a faultat pe Rodrygo, din postura de ultim apărător.

Min. 45+2: Bară AC Milan! Lovitura de cap a lui Simon Kjear se opreşte în bara transversală a porţii lui Meret, după un corner bine executat de Bennacer!

Min. 40: GOOOL Milan! Bennacer a deschis scorul după un contraatac rapid. Acesta l-a învins pe Meret cu un şut puternic la colţul scurt.

Reclamă 4 / 0/3

Min 25: Rafael Leao a avut o izbucnire nervoasă şi a rupt faniolul de la colţul terenului.

Min. 25: Ocazie Real Madrid! Vinicius trece cu uşurinţă pe lângă R. James, trimite o scăriţă peste Kepa, însă Thiago Silva respinge.

Min. 1: GOOOL Real Madrid! Karim Benzema a deschis scorul după Kepa a respins în faţa porţii devierea lui Vinicius.

Min. 2: Ocazie uriaşă pentru Chelsea. Joao Felix a scăpat singur cu Thibaut Courtois, dar portarul campioanei Europei a avut o intervenţie fabuloasă.

Min. 1: A început cele două partide. Istvan Kovacs arbitrează şocul Italiei dintre Milan şi Napoli.

Real Madrid – Chelsea:

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga – Valverde, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius

Reclamă

Antrenor: Carlo Ancelotti

Chelsea: Kepa – Koulibaly, Silva, Fofana – James, Kante, Fernandez, Kovacic, Chilwell – Sterling, Joao Felix

Antrenor: Frank Lampard

AC Milan – Napoli:

AC Milan: Maignan – Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez – Krunic, Ronali – Diaz, Bennacer, Leao – Giroud

Antrenor: Stefano Pioli

Napoli: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Rui – Anguiisa, Lobotka, Zielinski – Lozano, Elmas, Kvaratskhelia

Antrenor: Luciano Spalletti

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul AC Milan – Napoli, din sferturile UEFA Champions League

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul AC Milan – Napoli, din sferturile UEFA Champions League. Românul va reveni astfel în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, după ce ultimul meci internaţional arbitrat a fost Real Sociedad – Roma, din optimile Europa League.

Anunţul că Istvan Kovacs va arbitra duelul dintre AC Milan şi Napoli a fost făcut de frf.ro. Centralul român va fi ajutat de la cele două tuşe de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Horaţiu Feşnic va fi cel de-al patrulea arbitru al întâlnirii „de foc” de pe San Siro.

Observatorul meciului va fi italianul Roberto Rosetti, în timp ce delegatul de joc va fi grecul Aristeidis Stavropoulos.

Carlo Ancelotti, spectacol la conferinţa de presă: „Cu asta, vă salut”! Antrenorul Realului tânjeşte după un alt trofeu, nu după Liga Campionilor

Carlo Ancelotti a fost foarte binedispus şi a făcut spectacol la conferinţa de presă. Real întâlneşte Chelsea în această seară în prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor.

„Don Carlo” a precizat că singurul trofeu care îi lipseşte în ultimul mandat de la Real Madrid este Cupa Regelui. Real va disputa Finala Cupei Regelui luna viitoare, împotriva lui Osasuna.Carlo Ancelotti a răspuns la întrebările jurnaliştilor, iar ofiţerul de presă voia să încheie conferinţa. „Stai”, i-a spus „Don Carlo” acestuia.

„Dacă vom reuși să câștigăm și Cupa Regelui Spaniei, înseamnă că această echipă, în doi ani, a câștigat tot ce se putea câștiga. Sunt echipe care nu reușesc asta în întreaga existență”, a spus apoi antrenorul lui Real Madrid. „Şi cu asta, vă salut”, a punctat Carlo Ancelotti înainte de a termina conferinţa de presă.

Carlo Ancelotti este unul dintre cei mai galonaţi antrenori din istorie. Ca manager, a câştigat de două ori Liga Campionilor atât cu AC Milan, cât şi cu Real Madrid.

Ancelotti a cucerit titlul în Italia, Anglia, Franţa, Germania şi Spania. În sezonul 2009-2010 a luat titlul chiar cu echipa pe care o va întâlni în această seară, Chelsea.

De altfel, „Don Carlo” a subliniat că nu se va întoarce la Chelsea. El i-a urat succes lui Frank Lampard pe banca lui Chelsea.

„Dacă mă voi întoarce? Nu, sper că Lampard va reuşi să facă o treabă fantastică la ei. Lampard a fost un jucător grozav, pe care l-am antrenat timp de doi ani”, potrivit standard.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și