Închide meniul

Dumitru Dragomir a dat verdictul în scandalul CSA Steaua – FCSB! ”Spectatorii văd care este Steaua adevărată”

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 12:42 / Actualizat: 19 aprilie 2023, 17:30

Reclamă
Dumitru Dragomir a dat verdictul în scandalul CSA Steaua – FCSB! ”Spectatorii văd care este Steaua adevărată”

Dumitru Dragomir nu-i dă nicio şansă lui Dinamo, în Liga 1

Dumitru Dragomir/ Hepta

Dumitru Dragomir a dat verdictul în scandalul CSA Steaua – FCSB. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea și face referire la numărul de fani prezenți la meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vă gândiți la Steaua corectă, a lui Becali sau la Steaua cealaltă? A lui Talpan. Rețineți! Spectatorii văd care este Steaua adevărată. Uitați-vă ce va fi când joacă Steaua lui Becali, 40.000 de spectatori.

Dumitru Dragomir a dat verdictul în scandalul CSA Steaua – FCSB

Asta e diferența. Lumea știe că asta e Steaua. Cea corectă este asta (n.r. FCSB). Degeaba se bate Talpan cu pumnul în piept. Federația Română de Fotbal, cea care a decis toată această schimbare despre care vorbește toată lumea s-a bazat pe o hotărâre judecătorească. Altfel, nu-i da voie să fie vândută Steaua. Becali ce-a cumpărat, FCSB? Atunci juca FCSB? Becali a cumpărat Steaua!

Băi, fraților, noi ne ducem după fentă?! Noi ne ducem după fenta lui Talpan?! În ceea ce privește echipa Steaua, transferul a fost prin hotărâre judecătoarească. Să știți acest lucru. Altfel, nu aproba. Asta este o prostie, ce naiba. Nu poate să decidă instanța în fotbal. Să ne ducem pentru orice ofsaid în instanță”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Dan Petrescu, verdict categoric în privința CSA Steaua

Dan Petrescu a dat un verdict categoric în privința CSA Steaua. Antrenorul celor de la CFR Cluj este convins că totul ar trebui să fie judecat după criteriul sportiv, iar echipele care obțin punctele necesare, ar trebui să promoveze în Liga 1.

Reclamă

„Dacă o echipă câștigă pe teren, nu mă mai interesează altceva. Am zis mereu asta și în legătură cu punctele luate celor de la Sibiu (n.r. penalizarea de nouă puncte din cauza datoriilor). Nu aș lua punctele niciodată, fotbalul se joacă pe teren.

Fiecare echipă să își merite punctele. Dacă echipa aia joacă și merită promovarea, de ce să promoveze altcineva? Nu văd o anomalie.

Eu văd totul doar din punct de vedere sportiv. Cine face puncte și câștigă pe teren, să meargă mai departe”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian Vezi toate știrile
Citește și