Închide meniul

Dumitru Dragomir a dat verdictul în scandalul CSA Steaua – FCSB! ”Spectatorii văd care este Steaua adevărată”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 12:42 / Actualizat: 19 aprilie 2023, 17:30

Dumitru Dragomir a dat verdictul în scandalul CSA Steaua – FCSB! ”Spectatorii văd care este Steaua adevărată”

Dumitru Dragomir nu-i dă nicio şansă lui Dinamo, în Liga 1

Dumitru Dragomir/ Hepta

Dumitru Dragomir a dat verdictul în scandalul CSA Steaua – FCSB. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea și face referire la numărul de fani prezenți la meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vă gândiți la Steaua corectă, a lui Becali sau la Steaua cealaltă? A lui Talpan. Rețineți! Spectatorii văd care este Steaua adevărată. Uitați-vă ce va fi când joacă Steaua lui Becali, 40.000 de spectatori.

Dumitru Dragomir a dat verdictul în scandalul CSA Steaua – FCSB

Asta e diferența. Lumea știe că asta e Steaua. Cea corectă este asta (n.r. FCSB). Degeaba se bate Talpan cu pumnul în piept. Federația Română de Fotbal, cea care a decis toată această schimbare despre care vorbește toată lumea s-a bazat pe o hotărâre judecătorească. Altfel, nu-i da voie să fie vândută Steaua. Becali ce-a cumpărat, FCSB? Atunci juca FCSB? Becali a cumpărat Steaua!

Băi, fraților, noi ne ducem după fentă?! Noi ne ducem după fenta lui Talpan?! În ceea ce privește echipa Steaua, transferul a fost prin hotărâre judecătoarească. Să știți acest lucru. Altfel, nu aproba. Asta este o prostie, ce naiba. Nu poate să decidă instanța în fotbal. Să ne ducem pentru orice ofsaid în instanță”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Dan Petrescu, verdict categoric în privința CSA Steaua

Dan Petrescu a dat un verdict categoric în privința CSA Steaua. Antrenorul celor de la CFR Cluj este convins că totul ar trebui să fie judecat după criteriul sportiv, iar echipele care obțin punctele necesare, ar trebui să promoveze în Liga 1.

Reclamă

„Dacă o echipă câștigă pe teren, nu mă mai interesează altceva. Am zis mereu asta și în legătură cu punctele luate celor de la Sibiu (n.r. penalizarea de nouă puncte din cauza datoriilor). Nu aș lua punctele niciodată, fotbalul se joacă pe teren.

Fiecare echipă să își merite punctele. Dacă echipa aia joacă și merită promovarea, de ce să promoveze altcineva? Nu văd o anomalie.

Eu văd totul doar din punct de vedere sportiv. Cine face puncte și câștigă pe teren, să meargă mai departe”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și