Închide meniul

Cristiano Ronaldo și-a ales primul „11”! Cine sunt cei mai buni fotbaliști alături de care a jucat în carieră

Sebastian Cristian Publicat: 18 aprilie 2023, 18:57

Reclamă
Cristiano Ronaldo și-a ales primul 11”! Cine sunt cei mai buni fotbaliști alături de care a jucat în carieră

Cristiano Ronaldo și-a ales primul „11”

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Cristiano Ronaldo și-a ales primul „11”! Superstarul portughez a nominalizat cei mai buni fotbaliști alături de care a jucat în cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a bifat echipe importante din Europa de-a lungul carierei, printre care Manchester United, Real Madrid și Juventus.

Cristiano Ronaldo și-a ales primul „11”! Cine sunt cei mai buni fotbaliști alături de care a jucat în carieră

Lusitanul nu a inclus pe nimeni de la Sporting Lisabona, ci doar jucători de la Manchester United, Real Madrid și Juventus. Șapte jucători de la madrileni au fost nominalizați de lusitan.

De asemenea, deși a fost în conflict cu Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo l-a ales și pe atacantul englez pe această listă.

Iată cum arată cel mai bun prim „11” ales de Cristiano Ronaldo, potrivit talksport.com:

Reclamă

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Zinedine Zidane la Al-Nassr! Starul portughez l-ar fi sunat deja pe francez

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Zinedine Zidane la Al-Nassr! Se pare că starul portughez l-ar fi contactat deja pe antrenorul francez, care a primit o ofertă din partea oficialilor saudiți. CR7 ar putea fi din nou antrenat de „Zizou”, care este liber de contract în acest moment.

Al-Nassr a rămas fără antrenor, după ce Rudi Garcia a fost demis. În locul acestuia, tehnician interimar a fost numit croatul Dinko Jelicic.

Presa din Franța notează faptul că Zinedine Zidane a fost deja ofertat de Al-Nassr. Cristiano Ronaldo ar fi avut un rol important în acest fapt, deoarece starul portughez vrea să reia colaborarea cu antrenorul francez.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane au făcut istorie la Real Madrid. Cei doi au cucerit împreună trei trofee UEFA Champions League la rând.

Zidane este liber de contract din 2021, atunci când și-a încheiat al doilea mandat la Real Madrid. Tehnicianul francez a fost și pe lista Federației Franceze de Fotbal, după Campionatul Mondial din Qatar, însă în cele din urmă, Didier Deschamps și-a prelungit contract pe banca vicecampioanei mondiale.

De asemenea, un alt nume pe care Cristiano Ronaldo și-l dorește la Al-Nassr este Jose Mourinho. Oficialii saudiți i-au făcut de asemenea, și antrenorului portughez, o ofertă colosală, de 100 de milioane de euro.

Dan Petrescu, despre posibilitatea de a-l antrena pe Cristiano Ronaldo: „Orice antrenor din lume vrea asta!”

„Nimic concret. Nu m-a sunat nimeni, nu m-a întrebat nimeni. Dacă era ceva, vă spuneam. Cred că oricine ar vrea să-l antreneze pe Ronaldo, chiar dacă e acolo unde e, cred că toată lumea ar vrea.

Ar minți dacă ar fi un antrenor care ar zice ‘Nu vreau să-l antrenez pe Ronaldo’. Cred că orice antrenor din lume și-ar dori, poate și Mourinho și-ar dori să îl antreneze pe Ronaldo”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și