Închide meniul

Cristiano Ronaldo și-a ales primul „11”! Cine sunt cei mai buni fotbaliști alături de care a jucat în carieră

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 18 aprilie 2023, 18:57

Cristiano Ronaldo și-a ales primul 11”! Cine sunt cei mai buni fotbaliști alături de care a jucat în carieră

Cristiano Ronaldo și-a ales primul „11”

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Cristiano Ronaldo și-a ales primul „11”! Superstarul portughez a nominalizat cei mai buni fotbaliști alături de care a jucat în cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a bifat echipe importante din Europa de-a lungul carierei, printre care Manchester United, Real Madrid și Juventus.

Cristiano Ronaldo și-a ales primul „11”! Cine sunt cei mai buni fotbaliști alături de care a jucat în carieră

Lusitanul nu a inclus pe nimeni de la Sporting Lisabona, ci doar jucători de la Manchester United, Real Madrid și Juventus. Șapte jucători de la madrileni au fost nominalizați de lusitan.

De asemenea, deși a fost în conflict cu Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo l-a ales și pe atacantul englez pe această listă.

Iată cum arată cel mai bun prim „11” ales de Cristiano Ronaldo, potrivit talksport.com:

Reclamă

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Zinedine Zidane la Al-Nassr! Starul portughez l-ar fi sunat deja pe francez

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Zinedine Zidane la Al-Nassr! Se pare că starul portughez l-ar fi contactat deja pe antrenorul francez, care a primit o ofertă din partea oficialilor saudiți. CR7 ar putea fi din nou antrenat de „Zizou”, care este liber de contract în acest moment.

Al-Nassr a rămas fără antrenor, după ce Rudi Garcia a fost demis. În locul acestuia, tehnician interimar a fost numit croatul Dinko Jelicic.

Presa din Franța notează faptul că Zinedine Zidane a fost deja ofertat de Al-Nassr. Cristiano Ronaldo ar fi avut un rol important în acest fapt, deoarece starul portughez vrea să reia colaborarea cu antrenorul francez.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane au făcut istorie la Real Madrid. Cei doi au cucerit împreună trei trofee UEFA Champions League la rând.

Zidane este liber de contract din 2021, atunci când și-a încheiat al doilea mandat la Real Madrid. Tehnicianul francez a fost și pe lista Federației Franceze de Fotbal, după Campionatul Mondial din Qatar, însă în cele din urmă, Didier Deschamps și-a prelungit contract pe banca vicecampioanei mondiale.

De asemenea, un alt nume pe care Cristiano Ronaldo și-l dorește la Al-Nassr este Jose Mourinho. Oficialii saudiți i-au făcut de asemenea, și antrenorului portughez, o ofertă colosală, de 100 de milioane de euro.

Dan Petrescu, despre posibilitatea de a-l antrena pe Cristiano Ronaldo: „Orice antrenor din lume vrea asta!”

„Nimic concret. Nu m-a sunat nimeni, nu m-a întrebat nimeni. Dacă era ceva, vă spuneam. Cred că oricine ar vrea să-l antreneze pe Ronaldo, chiar dacă e acolo unde e, cred că toată lumea ar vrea.

Ar minți dacă ar fi un antrenor care ar zice ‘Nu vreau să-l antrenez pe Ronaldo’. Cred că orice antrenor din lume și-ar dori, poate și Mourinho și-ar dori să îl antreneze pe Ronaldo”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și