Închide meniul

Verdictul specialistului, după CSA Steaua – Dinamo 2-0! Golul doi al „militarilor” trebuia anulat: „Lucru nepermis!”

Viviana Moraru Publicat: 18 aprilie 2023, 21:24

Reclamă
Verdictul specialistului, după CSA Steaua – Dinamo 2-0! Golul doi al „militarilor trebuia anulat: „Lucru nepermis!

Verdictul specialistului, după CSA Steaua - Dinamo 2-0

Duel din partida CSA Steaua - Dinamo/ Profimedia

Verdictul specialistului a apărut, după ce CSA Steaua a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-0. Marius Avram, fost arbitru FIFA, susţine că golul secund al „militarilor” ar fi trebuit anulat de către centralul partidei, George Găman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a învins-o pe rivala Dinamo, în derby-ul rundei a patra din play-off-ul Ligii a 2-a. Bogdan Chipirliu a reuşit o „dublă” şi i-a dus pe „militari” pe primul loc în eşalonul secund.

Verdictul specialistului, după CSA Steaua – Dinamo 2-0! Golul doi al „militarilor” trebuia anulat

Bogdan Chipirliu a marcat pentru 2-0, după o gafă colosală comisă de Denis Oncescu. Portarul lui Dinamo i-a pasat lui Gorka Larrucea, dintr-o lovitură liberă, însă atacantul lui CSA Steaua l-a deposedat pe spaniol şi a marcat.

În acest context, Marius Avram a declarat că golul ar fi trebuit anulat, pe motiv că Bogdan Chipirliu se afla în careul lui Dinamo, în momentul în care Oncescu executa o lovitură liberă, lucru nepermis de regulamentele sportive.

Fostul arbitru FIFA este de părere că centralul George Găman ar fi trebuit să anuleze reuşita gazdelor, şi să dicteze repetarea loviturii libere de către Dinamo.

Reclamă
Reclamă

„Golul doi al celor de la CSA Steaua a fost înscris în condiții neregulamentare. Având in vedere că lovitura liberă este din interiorul careului celor de la Dinamo şi atacantul de la CSA Steaua, care se afla în interiorul suprafeței de pedeapsă, atacă adversarul și își dispută mingea, lucru nepermis de legile jocului, lovitura liberă ar fi trebuit repetată”, a declarat Marius Avram, pentru prosport.ro.

Cum arată clasamentul play-off-ului din Liga a 2-a, după CSA Steaua – Dinamo 2-0

S-a aflat cum arată clasamentul play-off-ului din Liga a 2-a, după ce CSA Steaua a învins-o pe marea rivală Dinamo cu scorul de 2-0. Trupa lui Daniel Opriţa a revenit pe primul loc în eşalonul secund, graţie succesului din Ghencea, în timp ce „câinii” au rămas pe locul patru.

CSA Steaua este din nou lider în liga secundă. „Militarii” au acumulat 47 de puncte, cu unul peste Poli Iaşi, care este ocupanta locului secund.

Reclamă

De cealaltă parte, Dinamo a rămas cu 38 de puncte, şi este în continuare pe locul 4. În cazul în care CSA Steaua nu va primi drept de promovare, „câinii” sunt la patru puncte de un loc direct promovabil, loc ocupat de Oţelul.

În următoarea rundă, Dinamo se va duela cu Poli Iaşi, pe teren propriu, în timp ce CSA Steaua va înfrunta Buzău, în deplasare.

Dinamo a prestat un joc modest în confruntarea cu CSA Steaua. Deşi era considerată favorită înaintea meciului, dată fiind forma din ultimele runde, trupa lui Ovidiu Burcă s-a văzut condusă cu scorul de 2-0 încă din minutul 29.

Gafă colosală în apărarea lui Dinamo, în derby-ul cu CSA Steaua

Apărarea lui Dinamo a făcut o gafă colosală în derby-ul cu CSA Steaua, din play-off-ul Ligii a 2-a. Denis Oncescu i-a pasat greşit lui Gorka Larrucea, care a fost deposedat de Bogdan Chipirliu, acesta marcând ulterior pentru scorul de 2-0.

În minutul 29, Denis Oncescu a comis o greşeală colosală. Portarul lui Dinamo i-a pasat greşit lui Gorka Larrucea, în interiorul careului. Spaniolul era presat de Bogdan Chipirliu, şi a pierdut cu uşurinţă balonul.

Atacantul de la CSA Steaua a înscris astfel fără emoţii, în poarta lăsată goală de Denis Oncescu. Chipirliu a făcut astfel „dubla” în derby-ul din Liga a 2-a.

Imediat după marcarea golului, Bogdan Chipirliu s-a bucurat în faţa galeriei lui Dinamo. Atacantul i-a provocat pe fanii „câinilor” cu gesturi ostentative. Suporterii au răspuns imediat, şi au aruncat cu torţe pe teren, spre locul în care jucătorii lui Daniel Opriţa sărbătoreau majorarea scorului.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și