Închide meniul

Cum arată clasamentul play-off-ului din Liga a 2-a, după CSA Steaua – Dinamo 2-0! Ce şanse păstrează „câinii” la promovare

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 aprilie 2023, 21:03

Cum arată clasamentul play-off-ului din Liga a 2-a, după CSA Steaua – Dinamo 2-0! Ce şanse păstrează „câinii la promovare

Cum arată clasamentul play-off-ului din Liga a 2-a, după CSA Steaua - Dinamo 2-0

Galeria celor de la Dinamo, în derby-ul cu CSA Steaua/ AS.ro

S-a aflat cum arată clasamentul play-off-ului din Liga a 2-a, după ce CSA Steaua a învins-o pe marea rivală Dinamo cu scorul de 2-0. Trupa lui Daniel Opriţa a revenit pe primul loc în eşalonul secund, graţie succesului din Ghencea, în timp ce „câinii” au rămas pe locul patru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-0, în derby-ul rundei a patra din play-off-ul Ligii a 2-a. Bogdan Chipirliu a reuşit o „dublă” în duelul din Ghencea.

Cum arată clasamentul play-off-ului din Liga a 2-a, după CSA Steaua – Dinamo 2-0

CSA Steaua este din nou lider în liga secundă. „Militarii” au acumulat 47 de puncte, cu unul peste Poli Iaşi, care este ocupanta locului secund.

De cealaltă parte, Dinamo a rămas cu 38 de puncte, şi este în continuare pe locul 4. În cazul în care CSA Steaua nu va primi drept de promovare, „câinii” sunt la patru puncte de un loc direct promovabil, loc ocupat de Oţelul.

Clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a:

Reclamă
  1. CSA Steaua 47 p.
  2. Poli Iaşi 46 p.
  3. Oţelul 42 p.
  4. Dinamo 38 p.
  5. Buzău 34 p.
  6. Unirea Dej 34 p.

În următoarea rundă, Dinamo se va duela cu Poli Iaşi, pe teren propriu, în timp ce CSA Steaua va înfrunta Buzău, în deplasare.

Dinamo a prestat un joc modest în confruntarea cu CSA Steaua. Deşi era considerată favorită înaintea meciului, dată fiind forma din ultimele runde, trupa lui Ovidiu Burcă s-a văzut condusă cu scorul de 2-0 încă din minutul 29.

Gafă colosală în apărarea lui Dinamo, în derby-ul cu CSA Steaua

Apărarea lui Dinamo a făcut o gafă colosală în derby-ul cu CSA Steaua, din play-off-ul Ligii a 2-a. Denis Oncescu i-a pasat greşit lui Gorka Larrucea, care a fost deposedat de Bogdan Chipirliu, acesta marcând ulterior pentru scorul de 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 29, Denis Oncescu a comis o greşeală colosală. Portarul lui Dinamo i-a pasat greşit lui Gorka Larrucea, în interiorul careului. Spaniolul era presat de Bogdan Chipirliu, şi a pierdut cu uşurinţă balonul.

Atacantul de la CSA Steaua a înscris astfel fără emoţii, în poarta lăsată goală de Denis Oncescu. Chipirliu a făcut astfel „dubla” în derby-ul din Liga a 2-a.

Imediat după marcarea golului, Bogdan Chipirliu s-a bucurat în faţa galeriei lui Dinamo. Atacantul i-a provocat pe fanii „câinilor” cu gesturi ostentative. Suporterii au răspuns imediat, şi au aruncat cu torţe pe teren, spre locul în care jucătorii lui Daniel Opriţa sărbătoreau majorarea scorului.

Scorul a fost deschis de acelaşi Bogdan Chipirliu. Atacantul lui Daniel Opriţa a marcat din penalty, în minutul 19. Arbitrul a dictat lovitură de la punctul cu var, după ce bulgaru Chunchukov a fost faultat de Patriche.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și