Închide meniul

Fanii lui Dinamo au „aprins” peluza stadionului din Ghencea după CSA Steaua – Dinamo 2-0. Reacţie de necrezut a lui Ovidiu Burcă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 aprilie 2023, 21:47

Reclamă
Fanii lui Dinamo au „aprins peluza stadionului din Ghencea după CSA Steaua – Dinamo 2-0. Reacţie de necrezut a lui Ovidiu Burcă

Fanii lui Dinamo au "aprins" peluza stadionului din Ghencea după CSA Steaua - Dinamo 2-0

Fanii lui Dinamo au incendiat mai multe scaune / Captură DigiSport

Fanii lui Dinamo au „aprins” peluza stadionului din Ghencea după derby-ul CSA Steaua – Dinamo, scor 2-0, din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2. Bogdan Chipirliu a marcat ambele goluri ale roş-albaştrilor şi şi-a dus echipa pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, au fost momente de panică. Ultraşii lui Dinamo, care au venit în număr mare pe stadionul rivalei, au incendiat mai multe scaune din sectorul în care au stat.

Fanii lui Dinamo au „aprins” peluza stadionului din Ghencea după CSA Steaua – Dinamo 2-0

Potrivit digisport.ro, suporterii „câinilor” au dat foc mai multor scaune din Ghencea. Au amintit de evenimentele de pe 10 mai 1997, când au incendiat peluza din Ghencea.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor în peluza stadionului din Ghencea

Întrebat despre incidentele de la finalul partidei, Ovidiu Burcă a avut o reacţie de necrezut.

La astfel de meciuri se mai întâmplă şi lucruri de astea, sperăm să nu fie ceva grav„, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului.

Reclamă

A fost primul derby jucat, între CSA Steaua şi Dinamo, pe noul stadion din Ghencea. Arena a costat aproape 100 de milioane de euro.

Cum arată clasamentul în Liga 2

CSA Steaua este din nou lider în liga secundă. „Militarii” au acumulat 47 de puncte, cu unul peste Poli Iaşi, care este ocupanta locului secund.

De cealaltă parte, Dinamo a rămas cu 38 de puncte, şi este în continuare pe locul 4. În cazul în care CSA Steaua nu va primi drept de promovare, „câinii” sunt la patru puncte de un loc direct promovabil, loc ocupat de Oţelul.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a:

CSA Steaua 47 p.
Poli Iaşi 46 p.
Oţelul 42 p.
Dinamo 38 p.
Buzău 34 p.
Unirea Dej 34 p.

În următoarea rundă, Dinamo se va duela cu Poli Iaşi, pe teren propriu, în timp ce CSA Steaua va înfrunta Buzău, în deplasare.

Daniel Oprița, entuziasmat după CSA Steaua – Dinamo 2-0

Daniel Opriţa şi-a felicitat jucătorii pentru că au câştigat în faţa rivalei şi speră ca CSA Steaua să aibă drept de promovare în Liga 1 încă din acest sezon.

Ar trebui să fim fair-play, să ne încurajăm echipele, așa e în sport, cineva trebuie să câștige. Îi înțeleg pe ei, poate și noi dacă eram în aceeași situație, nu ne-ar fi convenit, dar trebuie să știm să pierdem. E un rezultat meritat pentru că poate ne-am dorit mai mult victoria, dar jocul a fost echilibrat.

Vreau să-mi felicit jucătorii pentru că s-au dăruit exemplar, iar munca lor a fost răsplătită. E un meci în care nimeni nu vrea să piardă, mai ales că am fost la noi acasă, nu era tocmai confortabil să pierdem jocul. E clar că ar fi mai frumos să și promovăm, dar eu mă gândesc să terminăm pe primul loc, nu am nicio informație legată de promovare”, a declarat Daniel Opriță, la finalul meciului.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și