Închide meniul

Costel Gâlcă a oferit primele declarații după ce a semnat cu noua echipă: „Situația nu este simplă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 19 aprilie 2023, 20:28

Reclamă
Costel Gâlcă a oferit primele declarații după ce a semnat cu noua echipă: Situația nu este simplă!”

Costel Gâlcă a oferit primele declarații după ce a semnat cu noua echipă

Costel Gâlcă, în tinpul unui meci / Profimedia

Costel Gâlcă a oferit primele declarații după ce a semnat cu noua echipă! Tehnicianul român s-a înțeles cu polonezii de la Radomiak Radom, locul 12 în prima ligă din Polonia, cu 34 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă susține că este conștient de faptul că Radomiak se află într-o situație grea, aceasta luptându-se să scape de retrogradare.

Costel Gâlcă a oferit primele declarații după ce a semnat cu noua echipă

Totodată, tehnicianul, în vârstă de 51 de ani, spune că Radomiak dispune de jucători valoroși, care ar putea să aibă evoluții mai bune.

„Am respect pentru predecesorul meu, dar, totuși, am urmărit meciurile lui Radomiak și am văzut foarte multă calitate și cred că echipa poate mai bine. Vreau să dau ceva mai bun acestei echipe. Atât jucătorii, cât și staff-ul vor să facă totul pentru a îmbunătăți situația și pentru a face clubul să funcționeze mai bine.

Suntem conștienți că situația nu este simplă, dar știm și că depinde de noi, de munca noastră, de propriile rezultate. Echipa mea trebuie să aibă o exprimare, o personalitate. Mi-ar plăcea să joc mai mult pe aripi, pentru că avem un atacant de la care putem obține mult mai mult.

Reclamă

Mi-ar plăcea să marcheze nu doar Rocha, ci și mijlocașii și fundașii. Echipa trebuie să se îmbunătățească constant și să fie echilibrată. Desigur, uneori se întâmplă să primim un gol, dar trebuie să fim echilibrați”, a declarat Costel Gâlcă, pentru wezlo.pl.

Ultima dată, Costel Gâlcă a antrenat în Arabia Saudită, la Al-Hazem, formație la care a activat în perioada decembrie 2021 – februarie 2022.

Anunțul făcut de Radomiak

„Astăzi, Consiliul Radomiak S.A. a decis să încheie cooperarea cu antrenorul Mariusz Lewandowski. Dorim să mulțumim din suflet antrenorului pentru implicare, munca în clubul nostru și îi dorim mult succes în cariera de antrenor mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

Consiliul clubului a decis, de asemenea, să angajeze un nou antrenor. El este Constantin Gâlcă, în vârstă de 51 de ani, reprezentant de 68 de ori al României, participant la Cupa Mondială 1994 și 1998, Campionatele Europene 1996 & 2000, fost fotbalist la Steaua București, RCD Mallorca, Espanyol Barcelona, Villarreal, Real Zaragoza, UD Almeria.

Ca antrenor, a câștigat campionatul României cu Steaua (2014/2015), a lucrat și la Espanyol salvând această echipă de la retrogradarea din Primera Division, a fost și antrenorul danezilor de la Vejle BK, cu care a promovat la prima ligă daneză. El a condus și naționala U-17. Ultimul său mandat a fost în Arabia Saudită la clubul Al Hazem.

Antrenorul Constantin Gâlcă va conduce astăzi primul antrenament cu echipa Radomiak”, au transmis polonezii, pe site-ul oficial al clubului.

În prima partidă pe banca lui Radomiak, Costel Gâlcă o va întâlni, acasă, pe Lech. Meciul este programat luni, de la ora 20:00.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:30 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 18:27 LIVE VIDEOPFL Mena 1 2024 e ACUM, live în AntenaPLAY. Spectacol total la Riyadh 18:08 „Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?” Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah 17:57 „Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB 17:44 Doncaster – Crewe LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 17:33 „A tot purtat negocieri” Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid 17:25 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 mai 2024 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și