Închide meniul

Costel Gâlcă a oferit primele declarații după ce a semnat cu noua echipă: „Situația nu este simplă!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 aprilie 2023, 20:28

Costel Gâlcă a oferit primele declarații după ce a semnat cu noua echipă: Situația nu este simplă!”

Costel Gâlcă a oferit primele declarații după ce a semnat cu noua echipă

Costel Gâlcă, în tinpul unui meci / Profimedia

Costel Gâlcă a oferit primele declarații după ce a semnat cu noua echipă! Tehnicianul român s-a înțeles cu polonezii de la Radomiak Radom, locul 12 în prima ligă din Polonia, cu 34 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă susține că este conștient de faptul că Radomiak se află într-o situație grea, aceasta luptându-se să scape de retrogradare.

Costel Gâlcă a oferit primele declarații după ce a semnat cu noua echipă

Totodată, tehnicianul, în vârstă de 51 de ani, spune că Radomiak dispune de jucători valoroși, care ar putea să aibă evoluții mai bune.

„Am respect pentru predecesorul meu, dar, totuși, am urmărit meciurile lui Radomiak și am văzut foarte multă calitate și cred că echipa poate mai bine. Vreau să dau ceva mai bun acestei echipe. Atât jucătorii, cât și staff-ul vor să facă totul pentru a îmbunătăți situația și pentru a face clubul să funcționeze mai bine.

Suntem conștienți că situația nu este simplă, dar știm și că depinde de noi, de munca noastră, de propriile rezultate. Echipa mea trebuie să aibă o exprimare, o personalitate. Mi-ar plăcea să joc mai mult pe aripi, pentru că avem un atacant de la care putem obține mult mai mult.

Reclamă

Mi-ar plăcea să marcheze nu doar Rocha, ci și mijlocașii și fundașii. Echipa trebuie să se îmbunătățească constant și să fie echilibrată. Desigur, uneori se întâmplă să primim un gol, dar trebuie să fim echilibrați”, a declarat Costel Gâlcă, pentru wezlo.pl.

Ultima dată, Costel Gâlcă a antrenat în Arabia Saudită, la Al-Hazem, formație la care a activat în perioada decembrie 2021 – februarie 2022.

Anunțul făcut de Radomiak

„Astăzi, Consiliul Radomiak S.A. a decis să încheie cooperarea cu antrenorul Mariusz Lewandowski. Dorim să mulțumim din suflet antrenorului pentru implicare, munca în clubul nostru și îi dorim mult succes în cariera de antrenor mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

Consiliul clubului a decis, de asemenea, să angajeze un nou antrenor. El este Constantin Gâlcă, în vârstă de 51 de ani, reprezentant de 68 de ori al României, participant la Cupa Mondială 1994 și 1998, Campionatele Europene 1996 & 2000, fost fotbalist la Steaua București, RCD Mallorca, Espanyol Barcelona, Villarreal, Real Zaragoza, UD Almeria.

Ca antrenor, a câștigat campionatul României cu Steaua (2014/2015), a lucrat și la Espanyol salvând această echipă de la retrogradarea din Primera Division, a fost și antrenorul danezilor de la Vejle BK, cu care a promovat la prima ligă daneză. El a condus și naționala U-17. Ultimul său mandat a fost în Arabia Saudită la clubul Al Hazem.

Antrenorul Constantin Gâlcă va conduce astăzi primul antrenament cu echipa Radomiak”, au transmis polonezii, pe site-ul oficial al clubului.

În prima partidă pe banca lui Radomiak, Costel Gâlcă o va întâlni, acasă, pe Lech. Meciul este programat luni, de la ora 20:00.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și