Închide meniul

Ovidiu Haţegan a revenit pe teren, după infarctul suferit în urmă cu mai bine de un an! Care este planul centralului român

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2023, 16:19

Reclamă
Ovidiu Haţegan a revenit pe teren, după infarctul suferit în urmă cu mai bine de un an! Care este planul centralului român

Ovidiu Haţegan a revenit pe teren, după infarctul suferit în urmă cu mai bine de un an

Istvan Kovacs, la primul meci după o pauză de mai bine de un an/ Facebook UTA

Ovidiu Haţegan a revenit pe teren, după infarctul suferit în urmă cu mai bine de un an. Arbitrul român a fost prezent la duelul pe care UTA l-a susţinut cu echipa U18 a clubului arădean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan a suferit, în urmă cu mai bine de un an, un infarct miocardic în timpul unui antrenament. De atunci, centralul român nu a mai bifat niciun meci, însă a fost prezent în camera VAR la unele partide din Liga 1.

Ovidiu Haţegan a revenit pe teren, după infarctul suferit în urmă cu mai bine de un an

Oficialii celor de la UTA au postat imediat un mesaj pe contul oficial de Facebook. Arădenii s-au declarat bucuroşi să-l revadă pe teren pe centralul român în vârstă de 42 de ani.

„Echipa de seniori a disputat astăzi un joc școală cu echipa U18 a clubului. Partida a fost oficiată de Ovidiu Hațegan, revenit pe gazon după o lungă perioadă.

Îi mulțumim că a răspuns pozitiv invitației noastre și ne bucurăm să-l revedem făcând ceea ce iubește”, au notat cei de la UTA, pe Facebook.

Reclamă

De asemenea, după primul meci bifat după o pauză de mai bine de un an, s-a aflat şi care este planul arbitrului român. Conform digisport.ro, Ovidiu Haţegan vrea să fie refăcut 100% înainte de a fi in nou la dispoziţia Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Totodată, centralul de 42 de ani nu se gândeşte să revină pe teren la un meci din Liga 1, cel puţin până la finalul sezonului, până se va pune la punct cu pregătirea fizică.

Lovitură pentru Istvan Kovacs după Milan – Napoli 1-0: „Nu va mai arbitra în acest sezon”

Lovitură pentru Istvan Kovacs după Milan – Napoli 1-0. Presa italiană susţine că arbitrul român nu va mai arbitra în cupele europene în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

După ce din partea lui Napoli criticile au fost vehemente la adresa lui Istvan Kovacs, presa italiană susţine că şi oficialii UEFA au fost nemulţumiţi de prestaţia românului.

Cel care face delegările și președintele Comisiei de Arbitri UEFA, Roberto Rosetti, a fost prezent pe San Siro și nu a fost încântat de stilul lui Kovacs de arbitraj. Faptul că nu i-a acordat cartonaș galben lui Leao după ce a lovit steagul, dar și schimbările sale metrice de la un anumit interval sunt schimbări prea mari, care, conform Il Mattino, vor conduce la excluderea sa din delegările în fotbalul european până la finalul sezonului”, informează publicaţia calciomercato.com.

În ultimele zile Istvan Kovacs a primit critici dure după prestaţia din Milan – Napoli 1-0.

Jucătorii şi antrenorul lui Napoli au protestat chiar pe teren la meciul cu Milan din Liga Campionilor.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 16:43 SUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda LIVE VIDEO (17:20) în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu Vezi toate știrile
Citește și