Închide meniul

Ovidiu Haţegan a revenit pe teren, după infarctul suferit în urmă cu mai bine de un an! Care este planul centralului român

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2023, 16:19

Ovidiu Haţegan a revenit pe teren, după infarctul suferit în urmă cu mai bine de un an! Care este planul centralului român

Ovidiu Haţegan a revenit pe teren, după infarctul suferit în urmă cu mai bine de un an

Istvan Kovacs, la primul meci după o pauză de mai bine de un an/ Facebook UTA

Ovidiu Haţegan a revenit pe teren, după infarctul suferit în urmă cu mai bine de un an. Arbitrul român a fost prezent la duelul pe care UTA l-a susţinut cu echipa U18 a clubului arădean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan a suferit, în urmă cu mai bine de un an, un infarct miocardic în timpul unui antrenament. De atunci, centralul român nu a mai bifat niciun meci, însă a fost prezent în camera VAR la unele partide din Liga 1.

Ovidiu Haţegan a revenit pe teren, după infarctul suferit în urmă cu mai bine de un an

Oficialii celor de la UTA au postat imediat un mesaj pe contul oficial de Facebook. Arădenii s-au declarat bucuroşi să-l revadă pe teren pe centralul român în vârstă de 42 de ani.

„Echipa de seniori a disputat astăzi un joc școală cu echipa U18 a clubului. Partida a fost oficiată de Ovidiu Hațegan, revenit pe gazon după o lungă perioadă.

Îi mulțumim că a răspuns pozitiv invitației noastre și ne bucurăm să-l revedem făcând ceea ce iubește”, au notat cei de la UTA, pe Facebook.

Reclamă

De asemenea, după primul meci bifat după o pauză de mai bine de un an, s-a aflat şi care este planul arbitrului român. Conform digisport.ro, Ovidiu Haţegan vrea să fie refăcut 100% înainte de a fi in nou la dispoziţia Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Totodată, centralul de 42 de ani nu se gândeşte să revină pe teren la un meci din Liga 1, cel puţin până la finalul sezonului, până se va pune la punct cu pregătirea fizică.

Lovitură pentru Istvan Kovacs după Milan – Napoli 1-0: „Nu va mai arbitra în acest sezon”

Lovitură pentru Istvan Kovacs după Milan – Napoli 1-0. Presa italiană susţine că arbitrul român nu va mai arbitra în cupele europene în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

După ce din partea lui Napoli criticile au fost vehemente la adresa lui Istvan Kovacs, presa italiană susţine că şi oficialii UEFA au fost nemulţumiţi de prestaţia românului.

Cel care face delegările și președintele Comisiei de Arbitri UEFA, Roberto Rosetti, a fost prezent pe San Siro și nu a fost încântat de stilul lui Kovacs de arbitraj. Faptul că nu i-a acordat cartonaș galben lui Leao după ce a lovit steagul, dar și schimbările sale metrice de la un anumit interval sunt schimbări prea mari, care, conform Il Mattino, vor conduce la excluderea sa din delegările în fotbalul european până la finalul sezonului”, informează publicaţia calciomercato.com.

În ultimele zile Istvan Kovacs a primit critici dure după prestaţia din Milan – Napoli 1-0.

Jucătorii şi antrenorul lui Napoli au protestat chiar pe teren la meciul cu Milan din Liga Campionilor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și